Фахівець з ігрових моніторів AOC представляє новий дисплей AG273QX: роздільна здатність QHD та вражаючий HDR

Фахівець з ігрових моніторів AOC представляє новий дисплей AG273QX: роздільна здатність QHD та вражаючий HDR

 Компанія AOC, один з провідних світових брендів на ринку моніторів, анонсує 27-дюймову (68,6 см) модель AG273QX. Новий дисплей буде найбільш сучасним представником лінійки AGON 3. Повний пакет функцій для шутерів, онлайн-екшенів та аркадних ігор перевершує очікування геймерів як за швидкістю роботи, так й за якістю зображення. Можливості AG273QX як ігрового монітора справляють враження: частота оновлення складає 165 Гц, а швидкість відклику – 1 мс (MPRT). На відміну від інших ігрових моніторів, які фокусуються виключно на швидкості, AG273QX оснащений 27-дюймовою VA матрицею з роздільною здатністю QHD (1440p). Це забезпечує кращу деталізацію та високу контрастність. Пристрій також отримав функцію Wide Color Gamut та сертифікацію VESA DisplayHDR 400, що гарантує більш яскраві та природні кольори. Підтримка технології AMD FreeSync 2 HDR забезпечує реалістичність зображення без збільшення затримок на вході та усуває уривчастість.

AG273QX_Front_SCREENFILL_V3



AOC AG273QX

Показник частоти оновлення 165 Гц свідчить, що AG273QX виводить кадр приблизно кожні 6 мс. Це надзвичайно важливо для ігор з високим рівнем суперництва. Разом з часом відклику 1 мс (MPRT) подібна частота забезпечує більшу плавність анімації та спрощує для геймерів відстежування руху супротивників.

Сучасна 27-дюймова VA-матриця з роздільною здатністю QHD (2560×1440 пікселів) використовує власний статичний коефіцієнт контрастності 3000:1 з глибоким, чорнильним чорним кольором. На додаток до високої роздільної здатності та доброї контрастності, монітор підтримує VESA DisplayHDR 400, завдяки чому він забезпечує максимальну яскравість до 400 ніт. Дисплей чудово відтворює HDR-контент — яскраві спалахи та вибухи з різними відтінками у темному ігровому світі — та повністю занурює геймера у гру. Функція AMD FreeSync 2 HDR додає тональне відображення HDR з мінімальною затримкою, що компенсує низьку частоту кадрів (LFC) та гарантує плавний геймплей, як і у попередника цієї новинки. Пласка та гладка VA-матриця, що не має рамок з трьох сторін, потішить геймерів, які віддають перевагу звичайним пласким дисплеям. Геймери, які віддають перевагу вигнутим екранам, зможуть обрати сестринські моделі AG273QCX або AG273QCG.

AG273QX_BKR_COLOR

Відтепер транспортувати монітор на ігрові турніри або LAN-вечірки стає набагато легше. AG273QX оснащений ручкою для перенесення, а зібрати його можна єдиним рухом без необхідності використання шурупів. Модель має подвійний висувний тримач гарнітури з кожної сторони екрану та регульоване RGB-освітлення Light FX на задній панелі, що надає цьому пристрою індивідуальні риси.

Це цікаво:   Рішення LG для домашнього способу життя представляють комфорт і зручність на KBIS 2024

Фанатам шутерів від першої особи буде особливо до вподоби DialPoint, фірмовий приціл AOC, який поміщає перехрестя у центр екрану, якщо така можливість не передбачена у грі. Крім того, функція Shadow Control дозволяє за допомогою екранного меню висвітлити темні області або затемнити яскраві, а настройка Game Color допоможе збільшити або зменшити насиченість кольорів та рівнів сірого. Три попередньо налаштованих (шутер от першої особи, перегони, стратегія у реальному часі) та три користувацьких ігрових режими забезпечують легкий доступ до корисних попередньо встановлених профілів настройки. Оновлене екранне меню лінійки AGON 3 дозволяє з легкістю змінювати параметри. Користувачі також можуть використовувати програмне забезпечення G-Menu для регулювання настроєк без використання екранних кнопок.


Новини IT » Технології » Фахівець з ігрових моніторів AOC представляє новий дисплей AG273QX: роздільна здатність QHD та вражаючий HDR

Опубліковано


Останні новини IT: