Рішення LG для домашнього способу життя представляють комфорт і зручність на KBIS 2024

Рішення LG для домашнього способу життя представляють комфорт і зручність на KBIS 2024

Bath Solution, PuriCare HydroTower та System Ironing від компанії гарантують покращену гігієну, легкість у використанні та продуманий дизайн

LG Electronics (LG) представляє низку рішень для домашнього способу життя на виставці Kitchen & Bath Industry Show (KBIS) 2024 у Лас-Вегасі, США, що відбулась 27–29 лютого. Останні інновації компанії, включаючи рішення для ванни, гідровежу PuriCare і систему прасування, використовують передові технології та зручний дизайн, щоб покращити та збагатити повсякденне життя.

Bath Solution для покращеного комфорту у ванній кімнаті

LG розширює покращений клієнтський досвід на ванну кімнату, одне з основних житлових приміщень, та представляє рішення, яке надає зручність і комфорт. Smart Bath and Shower Purifier від LG пропонує освіжаючий душ, подаючи чисту очищену воду через вдосконалений фільтр. Система інтелектуально відстежує споживання води та своєчасно сповіщає про заміну фільтра, щоб забезпечити стабільний чистий потік.

Bath Solution pic 1

Для підсиленого комфорту під час прийняття душу Smart Bath and Shower Purifier від LG використовує термостати для підтримки вибраної температури води. Інтуїтивно зрозумілий блок керування оснащений цифровим дисплеєм, який дозволяє користувачам відстежувати поточну температуру води та легко регулювати її нагрівання чи охолодження на свій смак. Рішення LG для ванн також включає Smart Airflower, що підтримує комфортне середовище у ванній кімнаті, активно контролюючи температуру та вологість повітря. Розроблений для швидкої циркуляції повітря та зменшення вологості, Smart Airflower оснащений двома вентиляторами, які вбирають вологу, і одним для подачі теплого сухого повітря.

Третя частина Bath Solution — багатофункціональне розумне дзеркало, що служить центром для послуг на базі ШІ та надає корисний контент, зокрема поради щодо користування ванною та душем, і функціонує як звичайне дзеркало.

Це цікаво:   Класичний конденсаторний мікрофон M90 ProX від Beyerdynamic – абсолютна знахідка

PuriCare HydroTower для гігієни, здоров’я та зручності

LG PuriCare HydroTower поєднує передові технології очищення й зволоження повітря та може похвалитися стильним форм-фактором у вигляді колони, що доповнює будь-який декор чи простір. Після міжнародного дебюту на KBIS 2024 HydroTower успішно запустили минулого року в Південній Кореї, де всього за 50 днів було продано понад 10 000 одиниць.

PuriCare HydroTower

За допомогою освіжаючого, очищеного місту HydroTower підтримує чистоту подачі води та резервуару, використовуючи передову технологію, що видаляє шкідливі речовини й мінерали та запобігає вапняному накипу.1,2 Інноваційний продукт від LG нагріває воду до 100 градусів Цельсія, щоб зупинити ріст бактерій,3 забезпечуючи душевний спокій і ефективне зволоження. Крім того, гідровежа здатна фільтрувати наддрібні частинки пилу з повітря, забезпечуючи здоровішу та приємнішу атмосферу в приміщенні.4

Перш ніж розпочати зволоження, PuriCare HydroTower задіює пару, щоб очистити та автоматично висушити шлях, через який проходять частинки вологи, чим ще більше покращує гігієну. 5 Продуманий дизайн LG дозволяє з легкістю знімати та розбирати компоненти, такі як кришка та резервуар для води, для зручного промивання. Більше того, продукт може швидко досягати бажаного для користувача рівня вологості, надаючи надійну потужність зволоження 700 кубічних сантиметрів (23,6 унцій) на годину.

Універсальна System Ironing

Технологічно просунута, але елегантно проста система прасування від LG забезпечує ефективне розгладження зморшок, допомагаючи користувачам підкреслити особистий стиль. Система з витонченою складною прасувальною дошкою із вбудованою паровою праскою та місцем для зберігання аксесуарів створює пару під тиском 5 бар, що п’ятикратно перевищує тиск звичайного відпарювача, щоб розгладити небажані складки. Додаткова потужність відпарювання надходить від парогенератора високого тиску та внутрішньої системи нагріву, вбудованих в поверхню прасувальної дошки. Частинки пари під високим тиском, утворені під час прасування, проникають у тканину, значно зменшуючи появу зморшок. 

Це цікаво:   Перехід до відновлювальної енергетики під загрозою через відсутність гнучкого підходу – дослідження REA, Eaton та Foresight Group
Універсальна System Ironing

Завдяки двом вентиляторам, які допомагають видаляти з одягу вологу, «Styling Board» запобігає усадці тканини, що робить систему придатною для догляду за делікатними предметами гардеробу. Зручний дизайн пропонує просте регулювання висоти дошки, кнопку «утримування», яка автоматично блокує коліщатка виробу під час прасування, і конструкцію, яку легко скласти для зручного зберігання.

Універсальна System Ironing pic 1

«LG із задоволенням представляє відвідувачам KBIS 2024 виняткову лінійку інновацій для дому, включаючи Bath Solution, PuriCare HydroTower і System Ironing, —  висловився Лю Чже Чол, президент компанії LG Electronics Home Appliance & Air Solution. — Ми продовжуватимемо впроваджувати наші рішення в різноманітних категоріях, глибоко вкорінені в розумінні способу життя споживачів, адже ми прагнемо лідирувати на ринку завдяки продуманим інноваціям для кращого життя.»

Нові рішення для дому від LG представили на виставковому стенді компанії (West Hall #2343, Конференц-центр Лас-Вегаса) під час KBIS 2024 у Лас-Вегасі, штат Невада.


Новини IT » Технології » Рішення LG для домашнього способу життя представляють комфорт і зручність на KBIS 2024

Опубліковано


Останні новини IT: