Huawei відкрив інноваційний центр 5G у Лондоні

Huawei відкрив інноваційний центр 5G у Лондоні

 Huawei відкрив інноваційний центр у Лондоні, який працюватиме над посиленням співпраці між представниками бізнесу та розробниками у створенні екосистем із застосуванням 5G.

Зліва направо: Джеймі Девіс з Telecoms.com, Боб Кай, Джеррі Вонг, Тім Воткінс та Адам Майнотт з Huawei відкривають інноваційний 5G-центр Huawei

Інноваційний центр Huawei 5G Innovation & Experience Centre буде осередком обміну знаннями та навичками в сфері 5G. Його основне завдання — розширення співпраці в галузі 5G у Великій Британії та демонстрація реального впливу технологій 5G на життя людей у цій країні та в усьому світі.

Відвідувачі центру зможуть зануритися в захопливий світ інтерактивних ігор у режимі реального часу та виступити на віртуальній сцені разом зі своїми улюбленими музичними гуртами за допомогою віртуальної і доповненої реальностей. У цьому центрі можна дізнатися про безмежні можливості майбутнього, які стають щоденною практикою завдяки технології 5G. Серед них — «розумне виробництво» і досягнення в галузі охорони здоров’я.

«Відкриваючи інноваційний центр у Лондоні, ми як лідер галузі 5G робимо ще один важливий крок. Наш майданчик забезпечить можливості щодо справжнього співробітництва між британськими компаніями й розробниками. Він також продемонструє величезний потенціал 5G-додатків і для приватного вжитку, і для бізнес-спільноти», — зазначив Джеррі Вонг (Jerry Wang), CEO Huawei Велика Британія.

За підсумками ІІІ кварталу 2019 року Huawei уклав понад 60 комерційних угод із розгортання 5G з провідними світовими постачальниками послуг зв’язку. Серед цих компаній — ключові оператори Великої Британії. Разом із клієнтами та партнерами Huawei прискорить цифрову трансформацію в різних галузях промисловості, що оцінюється у трильйони доларів США, — таких як комунальні послуги, фінанси, транспорт, електроенергетика.

Це цікаво:   Контактори Eaton DILM/DILH схвалені для застосування на залізниці

Щоб відзначити відкриття центру, Huawei провів панельну дискусію про майбутнє 5G. Відеозаписи цієї дискусії знаходяться за посиланнями:

https://www.facebook.com/HuaweiCarrier/videos/786887425110333/;

https://www.facebook.com/HuaweiCarrier/videos/2566421280268282/.

Інноваційний центр Huawei розташовано в одному з найбільших у Європі коворкінгів Cocoon Global, котрий має на меті об’єднати найяскравіші стартапи та сприяти обміну технологічними ідеями між представниками різних країн і культур.

Перегляньте відео про інноваційний центр Huawei, в якому демонструються можливості застосування 5G: https://www.youtube.com/watch?v=kqWEc7F-4EA.


Новини IT » Технології » Huawei відкрив інноваційний центр 5G у Лондоні

Опубліковано


Останні новини IT: