Transcend продемонструє свої вбудовані рішення на виставці Embedded World 2020

Transcend продемонструє свої вбудовані рішення на виставці Embedded World 2020

Компанія Transcend Information, Inc. (Transcend®), провідний виробник пристроїв для промислового застосування, десятий раз поспіль братиме участь у виставці Embedded World, яка пройде з 25 по 27 лютого 2020 року у виставковому центрі Nuremberg Exhibition Center. Відвідувачі не тільки зможуть побачити широкий спектр вже визнанних продуктів, але й ознайомляться з рядом новинок на стенді 1-370, який буде розташований в павільйоні 1. Цього року основний акцент в експозиції Transcend буде зроблений на продуктах, виконаних на основі високоякісної флеш пам’яті 3D NAND з 96 шарами, а також на оперативній пам’яті SO-DIMM DDR4, твердотільних накопичувачах PCIe NVMe M.2, високопродуктивних USB флеш-накопичувачах та інших.

Адаптованні рішення для повної інтеграції

Transcend представить весь портфель своїх вбудованих продуктів: від рішень на флеш-пам’яті до модулів пам’яті різних форм-факторів і типів. Рішення відрізняються універсальністю і гнучкістю, що дозволяє використовувати розширені конфігурації вбудованого ПО, вбудовані технології та додаткові послуги.

Вимоги до сумісності та надійності систем, які використовуються в мережевих додатках, надзвичайно високі. Тому продукція Transcend ідеально підійде для використання у вбудованих системах, таких як IoV (Інтернет для автомобілів), IIoT (Промисловий Інтернет-речей), а також для цифрових розваг, хмарних обчислень і сфери охорони здоров’я

Статична демонстрація: надійна карта microSD і додаткові технології для підвищення довговічності

Transcend продемонструє свої вбудовані рішення, які використовуються в відеоспостереження та в системах з вбудованою системною платою. На стенді буде представлена ​​карта пам’яті microSD USD230I, виконана на основі флеш-пам’яті 3D NAND та оптимізована за допомогою SLC режиму. Робота в режимі SLC підвищує витривалість і довговічність у порівнянні з пристроями, що використовують флеш-пам’ять SLC NAND.

Інші технологічні послуги включають використання конформного покриття, яке захищає промислову флеш-пам’ять та DRAM-модулі від суворих умов навколишнього середовища, таких як вологість, пил, корозія і хімічний вплив. Крім цього, Transcend пропонує послуги повної і кутової заливки, що дозволяє збільшити надійність компонентів при високих механічних навантаженнях.

Це цікаво:   Eaton пропонує розширені можливості підключення та інновації у кібербезпеці для технологій резервного живлення

Про виставку Embedded World

Embedded World – найбільша міжнародна щорічна виставка і конференція, присвячена вбудованим рішенням. Щороку понад 1000 учасників з Німеччини та інших країн пропонують ознайомитися з новітніми продуктами та інноваціями. Очікується, що багато хто з лідерів галузі знову приєднаються до заходу в 2020 році, щоб продемонструвати всі аспекти застосування та розробки вбудованих систем, включаючи апаратне і програмне забезпечення, операційні системи і багато іншого.


Новини IT » Технології » Transcend продемонструє свої вбудовані рішення на виставці Embedded World 2020

Опубліковано


Останні новини IT: