Смартфон Huawei P40 lite у новому сірому кольорі вже в Україні

Смартфон Huawei P40 lite у новому сірому кольорі вже в Україні

Підрозділ Huawei Consumer Business Group в Україні випускає смартфон Huawei P40 lite у новому кольорі — «Сірому» (Skyline Grey). Окрім того, компанія оголосила про спеціальну пропозицію для клієнтів: до 19 липня всі смартфони Huawei P40 lite можна придбати за промоціною 6 999 грн. 

Система Quad-камер

Huawei P40 lite оснащено системою Quad-камер з підтримкою ШІ для створення яскравих фото на професійному рівні. 48-мегапіксельна основна камера підтримує технологію багатокадрового компонування Huawei, яка дозволяє скомбінувати послідовні знімки в одну високоякісну фотографію. 8-мегапіксельна ультраширококутна камера забезпечує поле огляду 120° для поліпшеної зйомки пейзажів, архітектури та групових фото друзів. Камера з 2-мегапіксельним макрооб’єктивом дозволяє робити неймовірно деталізовані знімки на відстані всього 4 см. А боке-об’єктив відтворює невелику глибину різкості, щоб знімати професійні портрети з правильними акцентами. 

Система Quad-камер Huawei P40 lite підтримує режим Super Night Mode для зйомки якісних нічних фотографій без штатива. Окрім того, режим фронтальної камери Super Night Selfie 2.0 дозволяє робити яскраві селфі навіть в умовах поганого освітлення, оптимізуючи насиченість і контрастність фону. 

Функціональний дизайн

Huawei P40 lite отримав 6,4-дюймовий дисплей Huawei Punch FullView без вирізів. Фронтальна камера розташована в невеликому отворі у верхньому лівому куті дисплея, що дозволило збільшити площу екрана. 

Корпус смартфона виготовлено з приємного на дотик вигнутого скла. Huawei P40 lite має компактні розміри, завдяки чому його зручно тримати в руці. Кнопка відбитка пальця на бічній панелі гарантує швидке розблокування пристрою.

Поліпшена продуктивність

Huawei P40 lite оснащено процесором Kirin 810, розробленим на базі провідного 7-нм техпроцесу. Порівняно з 8-нм чипами Kirin 810 забезпечує на 20% менше енергоспоживання, кращу продуктивність та енергоефективність. Смартфон також підтримує технологію Huawei GPU Turbo для ще кращих можливостей геймплею. Окрім того, 6 ГБ оперативної пам’яті забезпечують безперервну роботу пристрою при запуску додатків та інтенсивному геймінгу. 

Це цікаво:   Телевізори LG OLED evo отримують екологічну сертифікацію четвертий рік поспіль

Акумулятор ємністю 4 200 мА*год може працювати весь день без підзарядки. А технологія надшвидкої зарядки Huawei SuperCharge 40 Вт дозволяє зарядити смартфон до 70% всього за 30 хв. 

Фірмовий магазин додатків Huawei AppGallery та VIP-сервіс

Huawei P40 lite поставляється з попередньо встановленою платформою Huawei AppGallery, яка входить у ТОП-3 найпопулярніших глобальних магазинів додатків та охоплює понад 400 млн користувачів у всьому світі. Спеціальний додаток MoreApps дозволяє зручно шукати і завантажувати необхідні додатки та ігри. Серед найпопулярніших додатків Huawei AppGallery в Україні — «АЛЛО», «Нова Пошта», «Дія», Monobank, LeoWallet, EasyWay, Megogo тощо. Детальніше про платформу можна дізнатися за посиланням

На Huawei P40 lite також розповсюджується безкоштовний VIP-сервіс, до якого входить: налаштування профілю Huawei ID, консультація зі встановлення додатків та перенесення даних зі старого смартфона на новий. Ознайомитися з послугами VIP-сервісу від Huawei можна за посиланням


Новини IT » Технології » Смартфон Huawei P40 lite у новому сірому кольорі вже в Україні

Опубліковано


Останні новини IT: