AOC представляє U32U1: преміальний 31,5-дюймовий дисплей з дизайном Studio F. A. Porsche

AOC представляє U32U1: преміальний 31,5-дюймовий дисплей з дизайном Studio F. A. Porsche

Компанія AOC, один з провідних світових брендів на ринку моніторів, з гордістю представляє U32U1 — професійний 31,5-дюймовий (80 см) монітор. Новинка поєднує в собі яскравий дизайн, створений всесвітньо відомим агентством Studio F. A. Porsche, та передові технології AOC. Дизайн Studio F. A. Porsche — це синонім витонченості та вишуканості, якими захоплюються у всьому світі. Не дивно, що новий монітор без рамок з чотирьох сторін отримав престижну нагороду Red Dot Design Award. Бізнес-монітор преміум-класу з розподільчою здатністю 4K і підтримкою VESA DisplayHDR 600 призначений для професіоналів та домашніх користувачів.

Чудовий дизайн та видатні технології: AOC U32U1

U32U1: яскравий, відзначений нагородами дизайн для професійного використання

Видатний дизайн U32U1, створений однією з найбільш шанованих студій Studio F. A. Porsche, вражає з першого погляду. Тому не дивно, що монітор удостоєний нагороди Red Dot Design Award. 

У міру того, як люди переосмислюють ставлення до роботи та особистого життя, вони все частіше ставлять під сумнів строгу диференціацію продуктів для професійного і побутового використання. Цей тренд відображений в моделі U32U1. Пристрій орієнтований на користувачів з високими естетичними вимогами, а його дизайн оснований на тенденціях класичного дизайну меблів. Трубчаста підставка-тринога створює ефект візуальної легкості та дозволяє монітору виділятися у будь-якому середовищі та в будь-яких умовах використання. 

Пристрій вражає й іншими особливостями: екран без рамок з чотирьох сторін, тонкий, з можливістю повороту та нахилу, розташований на блискучій металевій підставці, яку можна регулювати по висоті до 120 мм. Алюмінієва панель позаду монітора з закругленими кутами, в якій розміщені роз’єми для кабелів, тонко контрастує з темно-сірою плоскою задньою кришкою. Оригінальне функціональне рішення тут полягає у тому, що панель зберігає своє положення при повороті дисплея в портретний режим, завдяки чому кабелі залишаються на своєму місці. Для більшої гнучкості, монітор оснащений кріпленням VESA, яке дозволяє закріпити його на стійці або на стіні.

AOC U32U1: дизайн Studio F. A. Porsche

Відмінна продуктивність для професіоналів

Це цікаво:   Eaton випускає новий блок розподілу живлення Rack PDU G4 для сучасних пріоритетів центрів обробки даних

Дуже великий IPS-дисплей з діагоналлю 31,5 дюймів (80 см) володіє високою роздільною здатністю 4K/UHD (3840×2160 пікселів). Завдяки відповідності стандарту VESA Display HDR600, екран забезпечує 10-бітну глибину кольору та відображає 1,07 млрд кольорів. Контрастність зображення вражає, а діапазон кольорів варіюється від люмінесцентного білого до найглибшого чорного. Дисплей відображає 135% колірного простору sRGB, 100% колірного простору AdobeRGB та 98% колірного простору DCI-P3, що робить його ідеальним вибором для професіоналів та любителів зі сфери створення відео та фотографії, а також для дизайнерів.

Надійне з’єднання USB-C

Окрім роз’єму DisplayPort 1.4, монітор оснащений портами HDMI 2.0 і USB-C, а також концентратором USB 3.2. З’єднання USB-C забезпечує роботу режиму DisplayPort Alternate Mode для передачі відеосигналу з ноутбука або іншого комп’ютера з високою роздільною здатністю. USB Power Delivery дозволяє одночасно заряджати акумулятор ноутбука потужністю до 65 Вт, а стандарт USB 3.2 забезпечує блискавичну передачу даних.

«Ідеальне поєднання сучасних технологій і видатного дизайну — ось що робить наші нові монітори, розробленні у співпраці зі Studio F. A. Porsche, дійсно чимось особливим, — говорить Штефан Зоммер (Stefan Sommer), директор з маркетингу та управління бізнесом у Європі. — Я радий, що після великого успіху наших перших спільних моніторів два роки тому, ми можемо представити нову модель, яка ще сильніше вражає винятковим дизайном».

«У AOC ми знайшли ідеального партнера, який не тільки розділяє, але й підсилює наше прагнення до вишуканого та витонченого дизайну. Подібне ставлення до якості та продуктивності дозволяє нам створювати першокласні продукти преміального рівня, які відповідають найвищим технічним та естетичним стандартам», — зазначив Крістіан Швамкруг (Christian Schwamkrug), директор з дизайну студії Studio F. A. Porsche.

Це цікаво:   LG представляє новий кондиціонер серії DUALCOOL на виставці MCE 2024 в Мілані

Монітор AOC U32U1 буде доступний у продажу в серпні 2020 року за орієнтовною ціною 28 999 гривень.

Відео продукту: https://www.youtube.com/watch?v=JkcbFETCgTw 

Технічні характеристики:

https://eu.aoc.com/en/monitors/u32u1/specs


Новини IT » Технології » AOC представляє U32U1: преміальний 31,5-дюймовий дисплей з дизайном Studio F. A. Porsche

Опубліковано


Останні новини IT: