Eaton випускає новий блок розподілу живлення Rack PDU G4 для сучасних пріоритетів центрів обробки даних

Eaton випускає новий блок розподілу живлення Rack PDU G4 для сучасних пріоритетів центрів обробки даних

Компанія Eaton оголосила про запуск нового Rack PDU G4 (4-го покоління), який створює високий рівень безпеки та гарантує безперервність роботи центру обробки даних.

G4 відображає поглиблені дослідження з урахуванням відгуків клієнтів і ринку, які Eaton провела для створення PDU. Пристрій не тільки виводить кібербезпеку на новий рівень, але й забезпечує значне збільшення резервування мережі та живлення, потужності серверів і операційної гнучкості – на основі зниження потреби в енергії.

 Менеджер із продукції Eaton G4 Метью Джегер сказав: «Дизайнери дата-центрів традиційно грають у здогадки, вказуючи кількість необхідних розеток C13 (10 A) і C19 (16 A), але Rack PDU G4 пропонує унікальне рішення. Його інноваційні комбіновані розетки C39 надійно з’єднують кабелі живлення C14 і C20 за допомогою вбудованої системи фіксації та механізму блокування, який фіксує шнур живлення. Також Rack PDU G4 пропонує коротший час виготовлення».

Здатність G4 контролювати та вимірювати енергоспоживання до 48 розеток на одному корпусі з точністю вимірювання 1% для ампер, вольт і ват є ще однією функцією, розробленою на вимоги клієнтів. 

«Вкрай важливо, враховуючи те, що вбудовані пристрої є популярними мішенями для кібератак, PDU Eaton захищає підключені сервери від злому та інших збоїв і підтримується сертифікатами кібербезпеки, отриманими від незалежних органів: UL 2900-1 та IEC 62443-4-2.» – додав Джегар.

Резервування мережі є ще одним життєво важливим елементом для забезпечення потоку даних. G4 посилює це подвійними портами GB Ethernet для з’єднання PDU. Це дозволяє заощадити на непотрібній ІТ-інфраструктурі, такій як додаткові комутатори та IP-адреси, дозволяючи до 32 шлейфових PDU підключатися до мережі на обох кінцях – мінімізуючи ефект «ранніх» розривів у ланцюзі. Резервування живлення на рівні PDU також було оновлено на G4, завдяки новій можливості розподілу живлення, яка тепер дозволяє одному PDU подавати живлення на другий модуль управління мережею та контролем, якщо він вийде з ладу, але все ще забезпечує мережу для доступу до критичних даних.

Це цікаво:   Нова серія вимикачів середньої напруги Xiria NGX від компанії Eaton: висока якість, технологія природного повітря та компактний корпус

Поряд із надійною високою продуктивністю, цей енергозберігаючий PDU був розроблений як екологічне комплексне рішення. Фіксуюче реле Rack PDU G4 – доступне лише для комутованої та керованої моделі – контролює джерело живлення без постійного вхідного електричного струму, скорочуючи енергоспоживання, необхідне для стійкового PDU на 48 розеток, на 80% порівняно зі стандартним реле.

Rack PDU G4 забезпечує гнучкість, безпеку та надійну високу продуктивність, які потрібні операторам центрів обробки даних, щоб успішно вести свій бізнес сьогодні, а також в економіках майбутнього, які все більше керуються даними.

Щоб дізнатися більше про Eaton Rack PDU G4, відвідайте www.eaton.com/RackPDUg4 .


Новини IT » Технології » Eaton випускає новий блок розподілу живлення Rack PDU G4 для сучасних пріоритетів центрів обробки даних

Опубліковано


Останні новини IT: