AOC представляє чотири новихвигнутих ігрових моніториз частотою оновлення 165 Гц

AOC представляє чотири новихвигнутих ігрових моніториз частотою оновлення 165 Гц


Компанія AOC, один з провідних світових брендів на ринку моніторів, поповнить популярну лінійку G2 чотирма новими вигнутими моніторами. Серед новинок — моделіC24G2AE і C24G2Uз діагоналлю 60,5 см (23,8 дюйма), а також C27G2AE і C27G2Uз діагоналлю 68,6 см (27 дюймів). Всі чотири нові моніториоснащені VA-панелямиз роздільною здатністюFull HD ірадіусом вигину 1500R, підтримують AMD FreeSync Premium, мають частоту оновлення 165 Гц, час відгуку MPRT 1 мс та вбудовані динаміки (2×2 Вт). Моделізіндексом AE підійдуть геймерам, які шукають доступнийпристрійбез надмірностей напохилій підставці, а моделі U обладнанірегульованою по висоті підставкоюіхабом USB 3.2 з чотирма портами для підвищення ергономіки тагнучкості.

Новівигнуті моніториAOC в лінійці G2 мають кривизну 1500R

Більше, ніж просто вигин

Лінійка AOC G2,одразуж після минулорічного осіннього запуску, завоювала популярність серед геймерів завдякипривабливій цінітадобрезбалансованим характеристикам. Сьогодні серія отримала поповнення: чотири новівигнуті моделіз частотою оновлення 165 Гц. Усівони оснащені тонкими рамками зледь помітними червоними акцентами, що перетворює їх на ідеальних, з сучасним виглядом, напарників для геймера.

Моніториобладнані контрастними VA-панелями (нативна контрастність 3000:1 для 24-дюймових моделей і 4000:1 для 27-дюймових). Поєднання яскравих кольорів, високої частоти оновлення та кривизни 1500Rстворює неймовірний ефект занурення. Кути огляду 178°/178° забезпечуютьмінімальне спотвореннякольорів і контрастностіпри перегляді під кутом. Окрім цього, при використанні в конфігураціїздекількома моніторами, тонкі лицьові панеліта кривизнаприладівдозволяють створитибезшовну ультраширокусистему, яка ідеальнопідходить для симуляторів або гонок.

C27G2U — 27-дюймова модель з частотою оновлення 165 Гцта 1 мс MPRT

Швидкісна панель зі швидким відгуком

Кілька років томуігрові моніториз частотою оновлення 144 Гц стали стандартом для більшості геймерів. Нові моделі AOC підвищуютьцейстандарт, пропонуючи частоту оновлення 165 Гц. Знативною роздільною здатністюFull HD, геймерам не знадоблятьсявідеокартинайвищого рівня для досягненняшвидкості 165 кадрів в секунду в більшостісучаснихігор. Підтримка AMD FreeSync Premium забезпечуєвикористання технологіїзмінної частоти оновлення для узгодження частоти кадрів графічного процесора з частотою оновлення панелі, тим самим усуваючиривки або затримки. Усі чотири нові моделі, як 24-дюймові,так і 27-дюймові, оснащені опцією MBR (MotionBlurReduction), якаскорочуєчасвідгуку до 1 мс MPRT. Завдяки режиму LowInputLag на всіх моделях, діїкористувачів будутьвідображатися на екрані без будь-якихартефактівабо затримок.

Це цікаво:   Eaton випускає новий блок розподілу живлення Rack PDU G4 для сучасних пріоритетів центрів обробки даних

Гнучкі можливості

МоделіC24G2U (24 дюйми)і C27G2U (27 дюймів)оснащені додатковою фішкою, яку,напевно, оцінять геймери. Обидва пристрої обладнані підставкоюз регулюванням висоти, нахилу та повороту. Завдяки цьомукористувач зможе встановити монітор в оптимально комфортномуположенні для довготривалих ігрових сесій. Чотири портихабуUSB 3.2 полегшують підключення периферійних пристроїв, включаючи клавіатуру, мишу і гарнітуру, та забезпечуютьнадшвидкісне підключення для передачі даних (до 20 Гбіт/с).

Проте, не кожнийгеймер зацікавлений в подібних додаткових функціях. Деяким просто подобаєтьсяграти на відмінній панелі, особливо привикористанні окремої підставки, наприклад, подвійного кронштейнадля монітора AOC AD110D0. 24-дюймовий C24G2AE і 27-дюймовий C27G2AE призначені саме для цієї аудиторії, яка схильна до ідеї «високоякісної панеліза найкращою ціною». Функція швидкого складання полегшує установку і демонтажпристрою без використання викрутки, включаючиможливість встановлення моніторуна кріпленні VESA,завдяки отворам 100 мм x 100 мм.

Усі чотири моделіоснащеніфізичними кнопками в правому нижньомукутіекрану, а також програмнимзабезпечення G-Menu для управління налаштуваннямичерез екранне меню. Ці налаштування дуже різноманітні та включаютьігрові функції: шість налаштувань для ігор (три з яких налаштовуються користувачем), DialPoint (перехрестяна екранідля полегшення прицілювання), GameColor (для налаштування насиченості кольорута покращення деталізації зображення) ітак далі. Окрім цього, моніториоснащені функцією Flicker-Free і режимом LowBlue, що забезпечує зручність перегляду та мінімізуєнавантаження на очі.

МоніториAOC C24G2AE, C27G2AE, C24G2U і C27G2Uз’являться в продажу у вересні2020рокуза орієнтовною ціною6699, 8999, 7499 та 9699 гривеньвідповідно.


Новини IT » Технології » AOC представляє чотири новихвигнутих ігрових моніториз частотою оновлення 165 Гц

Опубліковано


Останні новини IT: