ASBIS оголошує про початок співпраці з D3 Security для просування Next-Generation SOAR у Центральній і Східній Європі, Балтиці, Центральній Азії та Закавказзі

ASBIS оголошує про початок співпраці з D3 Security для просування Next-Generation SOAR у Центральній і Східній Європі, Балтиці, Центральній Азії та Закавказзі

Партнерство створене для задоволення потреб регіональних організацій у гарантуванні безпеки, автоматизації та реагуванні на інциденти

Компанія ASBISc Enterprises PLC оголосила про приєднання до партнерської програми D3 у ролі дистриб’ютора для регіону Центральної та Східної Європи, а також пострадянських країн. У межах цього партнерства ASBISc Enterprises PLC буде підтримувати розповсюдження платформи D3 Security NextGen SOAR, відомої своїми розширеними можливостями гарантування безпеки, автоматизації та реагування (SOAR) із повністю вбудованою матрицею MITER ATT&CK.

Партнери грають вирішальну роль у забезпеченні найкращих рішень безпеки на світових ринках. ASBISc Enterprises PLC з її багаторічною присутністю на ринку, технічним досвідом і партнерською мережею є надійним партнером для D3 Security, яка розширює свою глобальну присутність.

Кваліфікована команда технічних спеціалістів і менеджерів з продажів ASBIS готова підтримати системних інтеграторів, постачальників хмарних послуг і корпоративних клієнтів із Центральної та Східної Європи, а також країн пострадянського простору у виборі оптимального рішення для потреб, що зростають, проти загроз кібербезпеці. 

«D3 NextGen SOAR надає ASBIS нову масштабовану технологію, яка наповнює наш портфель і створює численні сценарії високоефективних рішень, – відзначив Марек Хоріл, директор із маркетингу продуктів ASBISc Enterprises PLC. – Наша компанія прагне вийти на ринок SOAR із провідним корпоративним рішенням, яке здобуло високі оцінки Gartner, Frost&Sullivan, EMA, SINET і KuppingerCole».

Як повноцінний мильтитенантний варіант D3 Security дає змогу продавати рішення для MSSP/MDR/SP з індивідуалізованими сценаріями, стандартними оперативними процедурами, інформаційними панелями, інтеграціями, елементами управління доступом і мовними опціями. Торгові партнери ASBIS тепер можуть робити ставки на широкий спектр проектів, включно з виявленням загроз, реагуванням на інциденти, оркестровкою й автоматизацією, інтеграцією та оптимізацією центрів гарантування безпеки (SOC), робочим процесом між підприємствами, спільною роботою центрів гарантування безпеки (SOC-to-SOC), конфіденційністю, шахрайством, розслідуванням порушень, керуванням інцидентами / справами.

Це цікаво:   Рішення LG для домашнього способу життя представляють комфорт і зручність на KBIS 2024

«У нинішній атмосфері кібербезпеки SOAR є стрижнем стеків безпеки, які можуть ефективно й за доступною ціною керувати загрозами, – прокоментував Стівен Каннінгем, виконавчий директор канального партнерства компанії D3 Security. – Будучи останнім доповненням до портфелю передових рішень ASBIS, платформа D3 NextGen SOAR принесе більшу користь клієнтам ASBIS».

Місія D3 Security – зробити операції з гарантування безпеки, реагування на інциденти й пошуки загроз значно простішими, швидшими й доступнішими. Нинішній ринок SOAR стикається з величезними проблемами, пов’язаними з керуванням життєвими циклами сценаріїв і інтеграцією продуктів. Платформа D3 Security NextGen SOAR є лідером з понад 260 інтеграціями продуктів та інтерфейсом з мінімальним кодом / без коду, який дає змогу створювати, налаштовувати й масштабувати сценарії й автоматизацію без широких навичок Python. Вона також зробила революцію на ринку завдяки вбудованій автоматизації MITER ATT&CK TTP, що дає операторам змогу SOC бачити повну картину за межами окремих етапів атаки.

Довідка

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) зі штаб-квартирою на Кипрі й офісами у 28 країнах світу спеціалізується на поширенні продуктів і рішень VAD (Value Added Distribution) у галузі інформаційно-комунікаційних технологій від глобальних постачальників, зокрема Apple, AMD, Dell EMC, HGST, HPE, IBM, Infinidat, Infortrend, Intel, Lenovo, Mellanox, Microsoft, Netgear, Promise, Qlogic, Samsung, Seagate, Supermicro, Toshiba, WD та інших. Компанія має власні дочірні компанії в усьому регіоні ЕМЕА, понад 1300 працівників і 30000 активних клієнтів у понад 60 країнах світу.

Ласкаво просимо на http://www.asbis.com

D3 Security Management Systems, Inc. – приватна компанія зі штаб-квартирою у Ванкувері, що є розробником програмного забезпечення для потреб безпеки, управління, ризик-менеджменту й дотримання нормативних вимог в організаціях.

Офіційний сайт: https://d3security.com 


Новини IT » Технології » ASBIS оголошує про початок співпраці з D3 Security для просування Next-Generation SOAR у Центральній і Східній Європі, Балтиці, Центральній Азії та Закавказзі

Опубліковано


Останні новини IT: