Розподільчий пристрій без елегазу відіграватиме вкрай важливу роль у постачанні енергії з відновлюваних джерел та роботі інтелектуальних енергосистем

Розподільчий пристрій без елегазу відіграватиме вкрай важливу роль у постачанні енергії з відновлюваних джерел та роботі інтелектуальних енергосистем

В міру того, як світ переходить на стійкі джерела енергії, все більше уваги приділяється технологіям енергопостачання. Розподільчий пристрій без елегазу Xiria від Eaton ідеально підходить для відновлюваних джерел електроенергії. 

Під час розробки енергетичної інфраструктури необхідно враховувати численні завдання, що чекають у найближчі роки, зокрема потребу в компонентах, які відповідають принципам сталого розвитку. Розподільчий пристрій середньої напруги, що застосовується на середніх та великих комерційних і промислових об’єктах, а також у системах передачі та розподілення енергоресурсів, не повинен містити елегазу і має забезпечувати потреби відновлюваних джерел розподіленої енергії, а також традиційних джерел електроенергії.

Переваги вибору систем без елегазу описані в брошурі «XIRIA від Eaton – розподільчий пристрій середньої напруги SMART для інтелектуальних енергосистем, сталого розвитку та економіки замкненого циклу», яку можна завантажити на веб-сайті Eaton.

Компанія Eaton ще багато років тому почала використовувати навколишнє повітря для герметизації провідників у своїх розподільчих пристроях середньої напруги, і це рішення цілком себе виправдало. Розосереджені джерела електроенергії, такі як вітер і сонячне світло, вимагають активного перемикання в системі, і технологія Eaton надійно забезпечує цю потребу. Лінійка розподільчих пристроїв середньої напруги Eaton Xiria має ресурс до 10 000 механічних операцій із мінімальним обслуговуванням. 

Цифрова система зв’язку є складовою частиною пристроїв Xiria, завдяки чому їх легко інтегрувати в стратегію розвитку інтелектуальної енергосистеми. Інтелектуальні енергосистеми забезпечують більш ефективне прийняття рішень завдяки перевагам технології Інтернету речей (системи контролю обладнання через Інтернет), яка надає дані та аналітику, необхідну для оптимального енергоспоживання та безперервності подачі електроенергії. Цей глибоко аналітичний підхід до керування електропостачанням безсумнівно відповідає вектору розвитку цієї галузі промисловості. 

В лінійці обладнання Xiria представлені компоненти для дистанційної сигналізації та дистанційного керування такими інтелектуальними енергосистемами, як повністю автоматичні мережі. Ці модульні компоненти можна швидко й легко встановлювати на будь-якому етапі: Обладнання Xiria розробляється з урахуванням майбутніх розробок і змін у потребах і експлуатаційних вимогах.

Це цікаво:   Сегмент рішень безперебійного живлення в умовах війни в Україні: розвиток, тенденції та виклики – Ярослав Степаненко, менеджер з маркетингу компанії EATON Україна

Мартін Д. Дж. Кок, директор компанії Eaton, відповідальний за продуктову лінійку EMEA, заявив: «Інженери, консультанти та менеджери активів тепер повинні враховувати вплив на довкілля кожного елемента їхньої електромережі. Обладнання Xiria від Eaton завдяки унікальним системам і вакуумній технології значно зменшує вплив на довкілля розподільчого пристрою середньої напруги протягом усього життєвого циклу виробу. Це безпечний для довкілля та дуже універсальний пристрій із підтримкою цифрових функцій, що ідеально підходить для енергосистем майбутнього, але доступний уже зараз.»

Електротехнічний сектор компанії Eaton є світовим лідером у галузях розподілу електроенергії та захисту мереж, захисного резервного електроживлення, контролю й автоматизації, освітлення та безпеки, структурних рішень, крім того  рішень, що використовуються в суворих умовах навколишнього середовища та небезпечних зонах, а також інженерних послуг. Інновації Eaton полягають у забезпеченні енергією найважливіших галузей у всьому світі, завдяки чому наші клієнти мають змогу вирішувати найскладніші проблеми, пов’язані з керуванням електропостачанням.

Метою компанії Eaton є поліпшення якості життя та навколишнього середовища за допомогою технологій та послуг з управління електропостачанням. Ми розробляємо екологічні рішення, які допомагають нашим клієнтам ефективно керувати електричною, гідравлічною та механічною енергією в більш безпечний, раціональний і доцільний спосіб. Прибутки компанії Eaton за 2020 р. склали 17,9 млрд. доларів, а ринок збуту включає на даний момент більше 175 країн. Наш штат налічує близько 92 000 працівників. Додаткову інформацію можна знайти на веб-сайті Eaton.ua.


Новини IT » Технології » Розподільчий пристрій без елегазу відіграватиме вкрай важливу роль у постачанні енергії з відновлюваних джерел та роботі інтелектуальних енергосистем

Опубліковано


Останні новини IT: