Prestigio випустила бездротову зарядну станцію для користувачів Samsung і інших Android пристроїв

Prestigio випустила бездротову зарядну станцію для користувачів Samsung і інших Android пристроїв

Prestigio розширює лінійку бездротових зарядних станцій. Компанія анонсувала запуск на ринок нової моделі – ReVolt A9, розрахованої на зарядку трьох гаджетів одночасно. Док-станція здатна заряджати смартфон, бездротові навушники і розумний годинник Galaxy Watch в максимально безпечному режимі.

Prestigio ReVolt A9 повністю сумісна з девайсами Samsung і всіма пристроями що підтримують стандарт бездротової зарядки Qi. Конструкція зарядної станції продумана до дрібниць. Крім індуктивної площини для смартфона, тут є спеціальний модуль для зарядки бездротових навушників і вбудована зарядка для розумного годинника Galaxy Watch. Всі три портативних пристрої можна заряджати одночасно. Достатньою потужністю їх забезпечує 18 Вт адаптер, який йде в комплекті з зарядним пристроєм.

Бездротова технологія, яка використовується в зарядному пристрої, дозволяє почати процес зарядки, просто розмістивши девайси на поверхні станції. Площини для зарядки кожного гаджета мають потужність: 10 Вт для телефону, 5 Вт для навушників і 2,5 Вт для годин. Про статус заряду кожного гаджета просигналізує вбудовані LED-індикатори.

ReVolt A9 підтримує як вертикальну, так і горизонтальну зарядку, тому не обов’язково переривати перегляд відео в разі, якщо смартфон практично розрядився.

Нова док-станція від компанії Prestigio компактна і зручна у використанні. Мінімалістичний зарядний пристрій в корпусі з металу і загартованого скла не займе багато місця і буде стильно виглядати як в офісному інтер’єрі, так і в домашній обстановці.

Prestigio ReVolt A9 це оптимальне рішення для тих, хто цінує сучасний дизайн і комфорт.

Продукція буде доступна для придбання з червня 2021 року.

Вартість Prestigio ReVolt A9 на момент запуску становить 1 999 гривень

Продукт можна придбати тут: https://ion.ua/accessories/accessories-for-iphone/besprovodnye-zaryadnye-ustroystva/indukcionnoe-zaryadnoe-ustroystvo-prestigio-10-vt-pcs109x-sg 

Офіційним дистриб’ютором продукції бренду Prestigio є компанія АСБІС-Україна

Це цікаво:   Розумні монітори LG 2023 року не потребують підключення до ПК

Новини IT » Технології » Prestigio випустила бездротову зарядну станцію для користувачів Samsung і інших Android пристроїв

Опубліковано


Останні новини IT: