Logitech G представляє нову дротову  ігрову гарнітуру G335, легку та доступну за ціною

Logitech G представляє нову дротову ігрову гарнітуру G335, легку та доступну за ціною

Компанія Logitech G сьогодні представила нову гарнітуру з колекції Color Collection –  Logitech G335, яка буде доступна в Україні в чорному та білому кольорах.

Оригінальна лінійка Color Collection мала величезний успіх у гравців по всьому світу,каже Уджеш Десаі, генеральний менеджер Logitech G. – З ігровою гарнітурою Logitech G335 ми додаємо у модельний ряд гарнітур нову доступну ціну, а також зменшуємо вагу, щоб забезпечити суперкомфортні відчуття” .

Ігрова гарнітура Logitech G335 вагою всього 240 грам – одна з найлегших на ринку. Маючи конструкцію, аналогічну бездротовій ігровій гарнітурі G733, модель G335 відрізняється витонченим дизайном, компактними габаритами та зручною посадкою. Конструкція наголов’я з підвісом і м’які тканини амбушюри, які прилягають до голови, забезпечують комфорт, як довго б ви не грали.

Гарнітура Logitech G335 в Україні буде доступна в чорному та білому кольорах з відповідними двосторонніми наголов’ями та є довгоочікуваним доповненням до яскравої колекції ігрових пристроїв. Розроблена для поєднання з існуючими продуктами від Color Collection, ця новинка надає користувачам більше можливостей для налаштувань та персоналізації їх ігрового простору. G335 також сумісна з існуючими кольоровими ремінцями для наголов’я та яскравими чохлами для мікрофонів.

Провідна ігрова гарнітура Logitech G335 відрізняється простотою підключення та сумісністю з практично будь-якою ігровою платформою через аудіороз’єм 3,5 мм. Ідеальна якість звуку ігрового класу, вбудовані елементи управління, регулятор гучності, розташований безпосередньо на чашці навушників, і мікрофон, що  відкидається, дозволять користувачам зануритися в гру без будь-яких відволікаючих чинників. Logitech G335 також сертифіковані програмою Discord для кристально чистого звуку та чіткості зв’язку.

Новинка очікується в Україні на початку серпня 2021 року в основних роздрібних мережах і онлайн-магазинах за ціною 2599 грн.

Це цікаво:   Tet подовжує дію програми безкоштовного користування хмарними ресурсами для українських бізнесів

Новини IT » Технології » Logitech G представляє нову дротову ігрову гарнітуру G335, легку та доступну за ціною

Опубліковано


Останні новини IT: