Догляд за тканинами, самоочищення та турбота про здоров’я: LG демонструє новий підхід до функціональності сушильних машин

Догляд за тканинами, самоочищення та турбота про здоров’я: LG демонструє новий підхід до функціональності сушильних машин

Захистити улюблені речі від зносу, насолоджуватися м’якістю тканин і до 99,99% позбутися від алергенів – усе це стало можливим з новою сушильною машиною від LG. Модель DC90V9V9W склала ідеальну пару для пральної машини, дозволяючи користувачам зберігати найважливіші ресурси – час, здоров’я та гроші.

Серцем сушильної машини DC90V9V9W є інверторний тепловий насос LG DUAL Inverter Heat Pump™. Не важливо, наскільки делікатні тканини ви йому довірите, – шовкові простирадла, м’який вовняний светр або ж об’ємний пуховик – розумна техніка подбає про кожну річ, підібравши потрібний режим. Завдяки делікатному низькотемпературному сушінню теплим повітрям (не вище 50–60 °C), інверторний тепловий насос LG DUAL зберігає м’якість тканин, а також знижує ризик пошкодження та усадки. Улюблені речі будуть служити вам довше, і виглядати так само гарно, як нові!

Ширші можливості забезпечує дует пральної та сушильної машин. Використовуючи Wi-Fi і додаток LG ThinQ, можна дистанційно задавати параметри, усувати неполадки та синхронізувати режими техніки для швидкої й безпечної сушки за допомогою технології SMART PAIRING.

З огляду на сучасні реалії та поширеність алергічних реакцій, LG продовжує піклуватися про здоров’я покупців, розширюючи функціонал своєї техніки. Режим сушіння «Гіпоалергенне» дозволяє видалити до 99,9% всіх мікроорганізмів та алергенів (кліщі, домашній пил тощо). Це відрізняє модель від техніки інших брендів, яка в подібному режимі видаляє тільки пух і шерсть. Нова сушильна машина очистить навіть такі складні в догляді речі, як плюшеві іграшки, подушки й ковдри. Буденні речі більше не становлять небезпеки для здоров’я!

Інверторний тепловий насос LG DUAL Inverter Heat Pump™ дозволяє економити до 10% електроенергії. Його унікальна особливість полягає в подвійному циліндрі компресора, який забезпечує клас енергоефективності техніки А+++. Тільки уявіть собі: використовуючи сушку DC90V9V9W, ви повертаєте витрати за користування своїм пилососом протягом року! Додатковий бонус – менше шуму й вібрації.

Це цікаво:   Tet подовжує дію програми безкоштовного користування хмарними ресурсами для українських бізнесів

Можливості економії розширюють спеціальні режими сушильної машини. Потрібно терміново висушити річ до виходу з дому або налаштувати економну сушку у вільний час? Режим Eco Hybrid™ дозволить обрати: на 16% прискорити процес або заощадити 23% електроенергії.

Забути про проблеми догляду за технікою дозволить функція автоматичного очищення конденсатора. Більше ніякої ручної чистки! Сушильна машина самостійно промиває конденсатор потужним струменем води до 3 разів за цикл, прибираючи дрібний пил. Це зберігає ефективність техніки на тому ж рівні, як і у нової машини.

Продуманий дизайн і різні варіанти встановлення доповнюють функціональну досконалість сушильної машини. Дверцята із загартованого скла, стильний металевий перемикач та великий чіткий дисплей забезпечують естетичність і довговічність техніки. А варіанти встановлення та можливість перевісити дверцята роблять сушку зручною для будь-якого інтер’єру.

Сушильна машина вже доступна в Україні з кінця червня цього року. Придбати модель можна у магазинах офіційних партнерів компанії LG. 


Новини IT » Технології » Догляд за тканинами, самоочищення та турбота про здоров’я: LG демонструє новий підхід до функціональності сушильних машин

Опубліковано


Останні новини IT: