Компанія Eaton впроваджує підхід енергетичного переходу під назвою «Будівлі як електромережа», а також купує компанію Green Motion, що створює зарядні станції для електромобілів

Компанія Eaton впроваджує підхід енергетичного переходу під назвою «Будівлі як електромережа», а також купує компанію Green Motion, що створює зарядні станції для електромобілів

Концепція енергетичного переходу відкриває перед власниками будівель нові можливості для ефективнішого управління енергоспоживанням, покращення технічних показників і розширення функціональних можливостей інфраструктури будівлі. Компанія Eaton, що займається управлінням енергоспоживання, прискорює такий перехід завдяки стратегії «Будівлі як електромережа», яка призначена для спрощення інтеграції інфраструктури відновлюваних джерел, елементів накопичення енергії й зарядних станцій для електромобілів.

Компанія Eaton залучила підхід «Все навколо як єдина електромережа» (Everything as a Grid) до процесу енергетичного переходу, щоб допомогти клієнтам пришвидшити процеси зниження викидів вуглецю, підвищення стійкості, зменшення витрат на енергоспоживання й створення нових фінансових потоків. Використання стратегії Eaton власниками будівель допоможе їм перетворити свої будівлі на енергетичні центри з ефективнішим управлінням наявними електричними інфраструктурами й плануванням майбутніх енергетичних потреб.

Згідно з розрахунками аналітиків, до 2050 року споживання електроенергії будівлями й дорожнім транспортом зросте на 50 %. (Прогноз розвитку світового енергетичного сектора, складений консалтинговою компанією McKinsey, Global Energy Perspective 2019) Завдяки підходу компанії Eaton «Будівля як електромережа» власники будівель зможуть відкрити нові способи роботи енергетичних систем, що допоможуть їм перейти на новий рівень енергоспоживання, покращити стабільність прибутку й забезпечити підтримку комунальної електромережі.

«Наш світ переживає грандіозний перехід, оскільки з’являється все більше відновлюваних джерел енергії, все частіше перевага надається електричній енергії, а сама структура електроенергії зазнає змін, — говорить Степаненко Ярослав з компанії Eaton. — Ми допомагаємо своїм клієнтам взяти процес енергетичного переходу у власні руки, надавши перевагу стратегії “Будівлі як електромережа”. Завдяки такому підходу будівлі перетворяться на локальну електромережу, що дозволить клієнтам значно простіше отримувати необхідну енергію та підвищити стійкість та ефективність власної інфраструктури».

Підхід компанії Eaton «Будівлі як енергетична мережа» — це найбільш комплексна й інтегрована пропозиція енергетичного переходу для власників будівель, що включає три системи: розподіл електроенергії, управління енергоспоживанням і заряджання електромобілів. Використовуючи ці системи в комплексі, власники будівель зможуть контролювати й оптимізувати енергоефективність власних будівель і безпечно керувати енергетичними активами.

Це цікаво:   Перехід до відновлювальної енергетики під загрозою через відсутність гнучкого підходу – дослідження REA, Eaton та Foresight Group

Після придбання швейцарської компанії Green Motion, піонера в галузі зарядних станцій для електромобілів, компанія Eaton доповнила свої можливості розподілення й зберігання електроенергії надійними рішеннями для заряджання разом із сучасним програмним забезпеченням для управління будівлями й енергоспоживанням.

###

Електротехнічний сектор компанії Eaton є світовим лідером у галузях розподілу електроенергії та захисту мереж, захисного резервного електроживлення, контролю й автоматизації, освітлення та безпеки, структурних рішень, крім того  рішень, що використовуються в суворих умовах навколишнього середовища та небезпечних зонах, а також інженерних послуг. Інновації Eaton полягають у забезпеченні енергією найважливіших галузей у всьому світі, завдяки чому наші клієнти мають змогу вирішувати найскладніші проблеми, пов’язані з керуванням електропостачанням.

Метою компанії Eaton є поліпшення якості життя та навколишнього середовища за допомогою технологій та послуг з управління електропостачанням. Ми розробляємо екологічні рішення, які допомагають нашим клієнтам ефективно керувати електричною, гідравлічною та механічною енергією в більш безпечний, раціональний і доцільний спосіб. Прибутки компанії Eaton за 2020 р. склали 17,9 млрд. доларів, а ринок збуту включає на даний момент більше 175 країн. Наш штат налічує близько 92 000 працівників. Більше про цю новину можна дізнатись на нашому сайті Eaton.ua.


Новини IT » Технології » Компанія Eaton впроваджує підхід енергетичного переходу під назвою «Будівлі як електромережа», а також купує компанію Green Motion, що створює зарядні станції для електромобілів

Опубліковано


Останні новини IT: