LG OLED визнано кращим преміальним телевізором на церемонії EISA 2021

LG OLED визнано кращим преміальним телевізором на церемонії EISA 2021

Інноваційні рішення LG для домашніх розваг знову відмічені провідними експертами в галузі техніки

Компанія LG Electronics (LG) поповнила свій список премій п’ятьма нагородами в сфері інновацій в галузі домашніх розваг на церемонії EISA Awards в сезоні 2021-2022 років. Під час події, яка щорічно проводиться асоціацією Expert Imaging and Sound Association, найбільшою в світі редакційною організацією з побутової електроніки, нагорода EISA Awards була вручена декільком продуктам LG за їхні видатні характеристики і чудовий дизайн: LG OLED-телевізори (моделі OLED65G1, OLED48C1), LG QNED Mini LED – телевізори (модель 75QNED99), саундбар LG Eclair (модель QP5) та навушники LG TONE Free True Wireless Stereo (модель FP8).  

Телевізори LG отримують нагороди EISA як найкращі телевізори в різних номінаціях десятий рік поспіль. У цьому році 65-дюймовий OLED-телевізор LG G1 отримав нагороду, як «Кращий преміальний OLED телевізор» за версією EISA 2021-2022. LG 65 G1 встановлює новий стандарт якості зображення, завдяки панелі OLED evo з підвищеною яскравістю і потужному процесору α (Alpha) 9 Gen 4 AI. Судді EISA відзначили, як «захоплюючу заяву», підтримку телевізором LG технологій Dolby Vision IQ і Dolby Atmos, а також надійне підключення HDMI і широкий спектр інтелектуальних функцій.

48-дюймовий телевізор LG C1 OLED отримав першу нагороду EISA, як «Кращий телевізор для ігор». Завдяки власній OLED-панелі LG та технологіям обробки відео з підтримкою Dolby Vision HDR на всіх чотирьох входах HDMI, універсальний 48-дюймовий екран 4K з частотою 120 Гц ідеально підходить як для вітальні, так і для ігрових кімнат. Більш того, функції LG Game Optimizer та Game Dashboard мають попередні налаштування для різних жанрів і дозволяють налаштовувати параметри відображення, а також регулювати частоту оновлення (VRR) й автоматичний режим з низькою затримкою (ALLM) для візуальних ефектів без розривів і плавного управління. 

Це цікаво:   Телевізори бренду iFFALCON вже доступні в Україні

Цьогоріч нагородою EISA «Кращий телевізор 8K» було відзначено телевізор LG QNED Mini LED, який забезпечує більш деталізоване зображення і більш точні кольори завдяки поєднанню кольорової технології Quantum Dot NanoCell та міні-світлодіодного підсвічування в порівнянні зі звичайними РК-телевізорами. Панель LG Quantum Dot NanoCell забезпечує підвищену яскравість, більш глибокий чорний колір і яскраві відтінки, а вдосконалене підсвічування з унікальними зонами затемнення забезпечує точне висвітлення для надвисокої контрастності.  

Саундбари LG Eclair здобули перемогу в категорії EISA «Інновації в саундбарах». Найкомпактніший саундбар LG з округлим дизайном, в мінімалістичному тканинному корпусі, що гармоніює з будь-яким інтер’єром, особливо підійде для невеликих приміщень. Невеликий, але потужний пристрій, оснащений бездротовим сабвуфером з двома 5,25-дюймовими динаміками і біполярною конфігурацією, яка зводить до мінімуму вібрації, щоб користувачі могли насолоджуватися звуком з глибокими, багатими басами, не заважаючи сусідам. 

Вперше, навушники LG TONE Free отримали нагороду «Кращі навушники-вкладиші» за чудовий звук з розширеними функціями, яких немає в жодному іншому продукті TWS. Оснащені новою технологією LG 3D Sound Stage, LG FP8 створюють реалістичне відчуття простору, чому сприяють збільшені елементи діафрагми, які допомагають передавати рокітливі баси без спотворень. Кейс LG UVnano зі світлодіодним підсвічуванням UV-C усуває мікроби і бактерії з навушників під час зарядки (дротової або бездротової). 10-годинна тривалість автономної роботи без підзарядки, швидка зарядка і рейтинг IPX4 ‒ все це сприяє неперевершеній зручності в дорозі, а ергономічний Arc Design від LG забезпечує ідеальну посадку для активного способу життя. 


Новини IT » Технології » LG OLED визнано кращим преміальним телевізором на церемонії EISA 2021

Опубліковано


Останні новини IT: