Складні теми простими словами: новий посібник компанії EATON «Основна інформація щодо аварійних світильників»

Складні теми простими словами: новий посібник компанії EATON «Основна інформація щодо аварійних світильників»

Оновлений посібник компанії Eaton «Основна інформація щодо аварійних світильників» стане незамінним помічником для власників будівель, консультантів і монтажників, які мають намір планувати систему або просто хочуть поновити свої знання про аварійні світильники. Видання можна завантажити безкоштовно.

Посібник від експертів EATON складається з 50 сторінок та є дуже легким для сприймання. У ньому детально пояснюються ключові міркування стосовно основної технології аварійного освітлення, відповідності стандартам, факторів ризику, конструкції й вибору продукції. До того ж у посібнику всі теоретичні матеріали підкріплюються інфографікою та прикладами, які покращують розуміння.

busy shopping mall, long exposure time, shoppers moving are deliberately blurred

Пріоритетним завданням для EATON було створення практичного й доступного ресурсу, заснованого на успіху та досвіді компанії в галузі аварійного освітлення, без зайвих деталізованих описів кожного технічного аспекту. Таким чином посібник може стати першим кроком в роботі з аварійними світильниками.

Компанія підкреслює надзвичайну актуальність видання, оскільки воно дає змогу багатьом професіоналам із різних галузей, залучених до процесу купівлі, спілкуватися на одному рівні — від початкових етапів проєктування системи або будівлі. Перш ніж поринути в детальні міркування щодо властивостей конструкції, у посібнику читач ознайомлюється з особливостями вибору технології. Усвідомлюючи важливість аварійного освітлення, клієнти краще розумітимуть, чому консультант пропонує їм ту чи іншу систему.

Андрій Олійник, керівник сегменту комерційних будівель EATON Україна розповідає: «Ми розуміємо, що всі проєкти аварійного освітлення унікальні, і тому в новому посібнику зібрали всю необхідну інформацію та представили її так, щоб будь-хто, чи то власник будівлі, чи то консультант або монтажник, зрозуміли все до останньої деталі. Незалежно від того, чи вивчаєте ви основні різновиди системи, як-от автономна або із центральним акумулятором (CBU), або із ручним і автоматичним тестуванням, у цьому виданні інформація про аварійне освітлення наводиться унікальним наочним чином, що сприяє її запам’ятовуванню».

Це цікаво:   Модульний підхід: розв’язання проблем ринку центрів обробки даних

У посібнику «Основна інформація щодо аварійних світильників» компанія EATON надає своїм клієнтам усі необхідні дані й засоби для вибору правильної системи на додаток до технічних статей, вебінарів, історій успіху, 3D-моделювання тощо.


Новини IT » Технології » Складні теми простими словами: новий посібник компанії EATON «Основна інформація щодо аварійних світильників»

Опубліковано


Останні новини IT: