На виставці IFA 2022 в Берліні Україну представив бренд Smart-телевізорів KIVI

На виставці IFA 2022 в Берліні Україну представив бренд Smart-телевізорів KIVI

У вересні KIVI презентували Європі нову лінійку Smart-телевізорів, дебютувавши на виставці IFA 

IFA — ключова подія на ринку електроніки та побутової техніки. Виставка щороку збирає сотні тисяч експертів з усього світу, яким лідери галузі демонструють свої новітні технологічні розробки. Україну цього року представляли компанії KIVI та Gelius.

Про мотивацію взяти участь у виставці розповідає віцепрезидент KIVI Євгеній Руденко: «Кожен десятий телевізор, проданий в Україні минулого року — це KIVI. Ми працюємо в рідному регіоні з 2016 року, тож настав час познайомити європейського споживача з нашим продуктом. Команда поставила перед собою амбітну ціль — презентувати KIVI одразу на найбільшій профільній виставці світу. Навіть початок повномасштабної війни не похитнув наші плани. Навпаки — ми розуміли, що маємо гідно представити Україну як повноцінного гравця ринку. Тож під російськими атаками, хтось в укритті, хтось в евакуації, розриваючись між роботою й волонтерством, але команда успішно підготувалася до події й продемонструвала спільноті професіоналів наші найсвіжіші розробки.»

На площі 72 кв. метри KIVI презентували нову лінійку 2022 року — результат роботи власного департаменту Research & Development. 

«Гості стенду, а це галузеві журналісти, ритейлери та навіть конкуренти, високо оцінили мінімалістський безрамковий дизайн нової лінійки. Вони відзначали якість зображення й звуку, розробленого KIVI в співпраці з JVC. Ми плануємо займати в Європі нішу середнього цінового сегменту, тож наш, український продукт повністю відповідає очікуванням ринку, а подекуди й перевершує їх», — емоційно резюмує підсумки IFA Аркадій Зубрицький, керівник відділу розробки продукту та виробництва KIVI.

Лінійка KIVI 2022 року включає моделі діагоналлю від 24’’ до 65’’, що відповідають усім сучасним вимогам до зображення та звуку. Телевізори працюють під управлінням операційної системи Android TV 11, мають інтегрований додаток Netflix і підтримують будь-який із понад 10 000 додатків Google Play. Chromecast дає можливість миттєво транслювати контент зі смартфона на ТВ-панель, а Google Assistant розпізнає голосові команди українською.

Це цікаво:   Камери Ajax доступні для замовлення
Зображення, що містить у приміщенні, підлога, група, люди

Автоматично згенерований опис

Разом із новинками KIVI представив Європі масштабний медіа-хаб KIVI MEDIA, що дає користувачеві швидкий, без додаткових налаштувань доступ до партнерського контенту — ТВ-каналів, онлайн тренувань, ігор. Розділ Games розроблено в партнерстві з Boosteroid — це один із найбільших провайдерів хмарних ігор. Користувач запускає гру прямо з телевізора, не використовуючи додаткове обладнання. Управління грою може відбуватися через геймпад, пульт дистанційного управління чи навіть смартфон.

Нова лінійка надійде в продаж в Україну та Європу в четвертому кварталі поточного року. 

Зображення, що містить текст, стіна, у приміщенні, комп’ютер

Автоматично згенерований опис

Про IFA

IFA — найвідоміша в світі виставка електроніки та побутової техніки, на якій представлено рекордну кількість нових продуктів. Це основний маркетинговий майданчик для ключових ритейлерів, байєрів, експертів галузі та ЗМІ. Після трирічної перерви, пов’язаної з епідемією COVID-19, IFA 2022 відбулася в Берліні з 2 по 6 вересня.

www.ifa-berlin.com 

Про KIVI

KIVI — українська компанія, заснована в 2016 році. Основний бізнес — розробка та виробництво телевізорів. Зараз KIVI — міжнародна компанія з дистрибуцією продукції в Європу та Азію, європейський офіс якої розташовано в Будапешті, Угорщина. Відділ Research & Development знаходиться в Україні та Китаї.

Виробництво KIVI здійснюється на потужностях найбільшого в світі контрактного виробника MTC (Шеньчжень, Китай) і відповідає міжнародним вимогам якості. KIVI використовує комплектуючі провідних виробників Китаю, Японії, Тайваню, Південної Кореї.

На сьогодні продано понад 1,5 мільйона пристроїв.

KIVI є сертифікованим партнером Google і Netflix.


Новини IT » Технології » На виставці IFA 2022 в Берліні Україну представив бренд Smart-телевізорів KIVI

Опубліковано


Останні новини IT: