Дивитеся футбол на телевізорі KIVI? 5 + 1 корисних функцій, що гарантують «вау» перегляд

Дивитеся футбол на телевізорі KIVI? 5 + 1 корисних функцій, що гарантують «вау» перегляд

Чемпіонат світу в Катарі в самому розпалі. Зовсім скоро ми дізнаємося, яка країна отримає омріяний кубок і стане найкращою футбольною збірною планети на найближчі чотири роки. Перегляд матчу – це завжди емоційний момент, але KIVI знає, як підсили відчуття глядачів і зробити спортивну картинку ще більш ефектною. Для тих, хто слідкує за футбольними баталіями на Smart TV від KIVI, нагадаємо, які корисні функції передбачені виробником, щоб перегляд матчів перетворився на «вау» досвід.

Кожен десятий Smart-телевізор, проданий минулого року в Україні – виробництва KIVI. Бренд пропонує своїм користувачам новий підхід до розваг і виводить дозвілля перед екраном на якісно новий рівень. У першу чергу мова йде про швидкість доступу до контенту. Так, почати перегляд футбольного матчу на телевізорі KIVI можна буквально за кілька секунд – немає потреби довго шукати потрібний застосунок:

Суспільне: національний мовник, що транслює матчі як класичне ТБ, представлений в розділі «Канали» в застосунку KIVI Media. Ви зможете викликати KIVI Media за допомогою «гарячої» клавіші на пульті, не заходячи в головне меню;

MEGOGO: щоб швидко знайти застосунок MEGOGO, просто натисніть відповідну кнопку на пульті. Далі обирайте канал «MEGOGO Футбол» або розділ «Спорт». 

KIVI попрацювали над тим, щоб зробити зображення телевізорів яскравим, плавним і насиченим, зокрема і для перегляду футболу. Додаткові функції покращують користувацький досвід і допомагають отримати від контенту максимум візуального й емоційного задоволення. Частина цих опцій працює автоматично, інші можна увімкнути та відрегулювати вручну в налаштуваннях.

MEMC

Спеціально для перегляду спортивних подій і динамічних сцен у кіно в телевізорах KIVI впроваджено технологію MEMC. Вона автоматично оцінює якість зображення й додає необхідну кількість кадрів, щоб рухи на екрані виглядали плавно, а деталі чітко. Програма аналізує напрямок і швидкість руху картинки й компенсує кадри до тієї частоти, яка необхідна, щоб м’яч і футболіст на полі переміщалися без ривків і розмиття.  

Це цікаво:   LG та Meta налагоджують співпрацю, щоб розширити бізнес XR

HDR

Телевізори KIVI підтримують HDR не тільки для відео на зовнішніх носіях, а і для потокового контенту. Тож насолоджуйтеся переглядом матчів у максимальній чіткості через додатки OTT-телебачення. Контент високої роздільності здатності розпізнається телевізором автоматично і немає необхідності заходити в налаштування.

Ultra Clear

Якщо ви переглядаєте матчі через кабельне чи супутникове ТБ, то за допомогою технології Ultra Clear можна покращити картинку до якості як у 4К. Зображення стає більш чітким і деталізованим, різкі переходи кольору нівелюються й розгладжуються. Ви можете самостійно налаштувати цю функцію під себе, щоб досягти картинки, максимально приємної для перегляду.

Super Contrast Control

Створить відчуття глибокого та об’ємного зображення технологія KIVI Super Contrast Control. Вона дозволяє вирівнювати й налаштовувати під себе контрастність як усього екрану, так і окремих його частин. Забудьте про пласке й невиразне зображення – Super Contrast Control перетворить трансляцію футбольної гри в екшн рівня голівудського блокбастеру.  

Max Vivid

Додаткової «апетитності» картинці надасть технологія Max Vivid, що працює з яскравістю й насиченістю кольорів. Існує думка, що людське око розрізняє найбільшу кількість відтінків у спектрі зеленого. Ви зможете це перевірити на прикладі футбольного поля, застосувавши технологію Max Vivid під час перегляду матчу.

Додаткові опції: режим Game Mode і функція ALLM

А якщо ви слідкуєте за футбольними баталіями з джойстиком у руках, граючи в свіжу версію FIFA 23, то KIVI передбачив спеціальний режим Game Mode. Він оптимізує налаштування телевізора під ігровий процес. А для консолі Sony Play Station передбачено функцію ALLM – вона вмикається автоматично під час підключення консолі й синхронізує дисплей із геймпадом. Картинка виводиться на екран з необхідною частотою кадрів і без затримки, тобто час між виконанням дії в грі й відображенням її на екрані стає мінімально коротким.  

Це цікаво:   3000 євро на розвиток ідеї: Житомирська політехніка з партнерами запустили акселератор для технологічних стартапів

Новини IT » Технології » Дивитеся футбол на телевізорі KIVI? 5 + 1 корисних функцій, що гарантують «вау» перегляд

Опубліковано


Останні новини IT: