Технологічні подарунки під ялинку. Ідеї від KIVI

Технологічні подарунки під ялинку. Ідеї від KIVI

Давно мрієте про Smart TV? Або телевізор на кухні доживає віку? Чи нарешті в кінці року ремонт у вітальні завершено й настала черга обирати техніку? KIVI знає, яким подарунком порадувати себе й близьких на ці свята.  

KIVI з 2016 року спеціалізується на розробці й виготовленні Smart-телевізорів. Серце бренду б’ється в Україні, тож він точно знає, наскільки цей рік був складним і насиченим на події. Та втома не має стати перешкодою для святкового настрою – час віддатися духу Різдва й відправлятися на шопінг. А щоб процес обирання й пошуку подарунків не віднімав у вас зайвий ресурс, KIVI дає кілька ідей, чим потішити рідних та друзів. Або навіть себе – Санта знає, що ви були чемними весь рік і заслужили на жаданий технологічний подарунок.

Святкові знижки, що діють у мережах і маркетплейсах партнерів KIVI, стануть додатковим аргументом для покупки. Здійснення мрії з економією для бюджету – можливо, це і є різдвяна магія?

Мрія про Smart TV

Youtube на великому екрані, фільми й серіали зі стрімінгових сервісів, трансляція контенту зі смартфона за лічені секунди чи управління каналами через голосові команди – все це можливо в Smart TV від KIVI. Телевізори працюють на ОС Android TV і підтримують більш ніж 10 000 додатків. А у власному застосунку KIVI Media доступні канали, фільми, фітнес-тренування й ігри – все в одному місці. Телевізори KIVI навіть здатні замінити ігрову консоль, адже в них інтегровано сервіс хмарних ігор Boosteroid. Для розваг у колі родини чи друзів передбачено сервіс Air Console, який надає змогу грати кільком ігрокам (до 16 чоловік) одночасно на одному екрані. Цікава ідея для різдвяної вечірки, чи не так?

Це цікаво:   LG представляє смарт-монітор MyView 4K на CES 2024

На великому екрані

Асортимент KIVI складається з моделей діагоналлю від 24’’ до 65’’, тож кожен зможе підібрати ідеальне рішення для свого помешкання. Динамічна картинка, що виводиться на великий екран, виглядатиме плавно, без ривків, завдяки застосуванню технології MEMC. Технологія Super Contrast Control дозволяє змінювати контрастність зображення на окремих ділянках екрана під час темних сцен. А UltraClear – покращить чіткість зображення в контенті якістю нижче 4К.

Особливу увагу виробник приділяє дизайну. Телевізори KIVI майже не мають рамок – їх видима частина складає всього 2,6 мм. Для монтажу на полиці техніка комплектується елегантними тонкими ніжками, виконаними з металу. А щоб пристрій гармонійно вписався в будь-який інтер’єр, передбачено два кольорових рішення – чорне й біле.

На кухню чи в спальню

Якщо всі ваші вимоги до телевізора – це перегляд ТБ-каналів і вам потрібен компактний пристрій, наприклад на кухню чи в спальню, то  базові моделі KIVI діагоналями 24’’ або 32’’ – вдалий вибір. Моделі 32H550NB, 24H550NB, 32H510KD, 32H540LB, 24H500LB  не оснащені Smart TV, тож ви не переплачуєте за непотрібні функції. Телевізори транслюють ефір у високій чіткості HDTV, зображення виглядає реалістично, яскраво й має високу деталізацію. Передбачено роз’єми USB, HDMI, HDMI ARC, HDMI CEC, порт 3,5 mini-jack, коаксикальний аудіовихід, VGA, SCART, mini RCA, що дає змогу підключати до телевізорів додаткове обладнання чи виводити на екран контент з зовнішніх носіїв. Якісний звук гарантують два динаміки JVCKenwood потужністю 5 Вт кожен.

Завітайте на сайти партнерів KIVI, щоб дізнатися святкові ціни на Smart-телевізори мрії: Comfy, Foxtrot, Eldorado, Епіцентр, Алло, Кібернетики, Rozetka, Moyo, Техномаркет та ін.

Також звертаємо увагу, що відновив роботу інтернет-магазин KIVI – придбати телевізор можна безпосередньо на сайті виробника. 

Це цікаво:   Рішення LG для домашнього способу життя представляють комфорт і зручність на KBIS 2024

Новини IT » Технології » Технологічні подарунки під ялинку. Ідеї від KIVI

Опубліковано


Останні новини IT: