KIVI розширює асортимент – настінні кріплення для ТВ-панелей з довічною гарантією

KIVI розширює асортимент – настінні кріплення для ТВ-панелей з довічною гарантією

 Український бренд Smart-телевізорів KIVI оголосив про старт продажів настінних кріплень власного виробництва. Кронштейни підходять для більшості сучасних моделей ТВ і мають довічну гарантію якості.

KIVI – бренд Smart-телевізорів, відомий українському споживачу з 2016 року. Сьогодні продукція компанії продається в більше ніж 10 країнах Європи та входить у топ-2 України за результатами продажів минулого року. В 2023 році KIVI розшили асортимент продукції та запропонували ринку надійні якісні кронштейни власного виробництва.

«Вже більше 6 років ми досліджуємо ринок Smart-телевізорів і регулярно збираємо зворотний зв’язок від найбільших ритейлерів, – ділиться інсайтами Євген Дегтяревський, Product Marketing Manager напрямку аксесуарів компанії KIVI. – Згідно аналітичних даних, кожен третій телевізор в Україні продається з настінним кріпленням. При цьому продавцям і досі доводиться розвінчувати безліч міфів стосовно такого типу монтажу. Споживач хвилюється, чи достатньо надійне кріплення, чи витримає вагу діагоналі 65’’, чи підійде для конкретного матеріалу стіни, чи не втратить своїх технічних характеристик з часом… Тож KIVI, як експерт ринку, вирішив випустити лінійку кронштейнів під власним брендом, що стане запорукою їхньої якості та надійності. Ми визначили найпопулярніші сегменти в цій категорії товарів і сконцентрувалися саме на них. Щоб гарантувати якість виробів, ми провели конкурс серед 9 провідних виробників світу та після серії тестувань і оцінки взірців обрали найкращого».

Настінне кріплення KIVI з вагою 30–50 кг в залежності від моделі

Настінні кріплення KIVI виготовляються на одній із найбільших спеціалізованих фабрик Китаю. Прокатну сталь високої якості покривають порошковою фарбою, щоб унеможливити іржавіння та механічні пошкодження. Вироби регулярно тестуються професійною випробувальною лабораторією UL/TUV Witness Test Lab та проходять 4 етапи перевірки:

  • Міцність – тестування вагою, що в 3-4 рази перевищує гранично допустиму;
  • Вантажопід’ємність для різних видів поверхонь – бетон, цегла, дерево, поверхні з дерев‘яним каркасом;
  • Безпека – випробовування бризками солоної води, високими та низькими температурами;
  • Транспортабельність – перевірка упаковки на стійкість до ударів, падінь і проривів, транзитні випробовування.
Це цікаво:   Мікрофон Fifine K669B: висока якість звуку за доступну ціну

KIVI надає довічну гарантію на настінні кріплення. Вони витримують вагу  30–50 кг (в залежності від моделі) та забезпечують монтаж максимально близько до стіни – стаціонарно чи з можливістю змінювати кут нахилу панелі та обертати її. Кронштейни підходять для більшості сучасних ТВ-панелей і комплектуються монтажним набором для швидкої інсталяції. 

Лінійка складається з трьох серій:

Basic – фіксація телевізору на відстані 20 мм від стіни.  Має 2 версії – фіксовану та з можливістю нахилу під кутом 8°;

Motion – серія з похило-поворотним механізмом (кут нахилу варіюється від +10 до –15° в залежності від моделі, кут оберту до -90°…+90°) для тих, кому важливо мати декілька точок перегляду ТВ та легкий доступ до всіх роз’ємів.

Slim – більш естетичний продукт, що має найменшу відстань до стіни (17 мм), цікавий форм-фактор і зручний механізм фіксації. Витримує навантаження до 50 кг.

Конструкція кріплень зручна для інсталяції. Автоматичні пружинні замки з ремінцями дозволяють швидко та легко знімати телевізор, деякі моделі також забезпечені фіксаторами для кабелів. А монтажний набір, що йде в комплекті, знімає потребу в придбанні додаткових кріпильних гвинтів.

Настінні кріплення KIVI представлені в офлайн і онлайн магазинах партнерів: Allo, Comfy, Eldorado, Foxtrot, Rozetka, Епіцентр, а також в інтернет-магазині KIVI https://kivismart.com/.

Ціни настінних кріплень KIVI:

МодельРекомендована ціна, грн
Basic-22F399
Basic-22T499
Basic-44F599
Basic-44T699
Motion-221899
Motion-2231199
Motion-4431799
Motion-4462199
Slim-46999

Повний асортиментний ряд доступний за посиланням.

Завантажити фото можна за посиланням.


Новини IT » Технології » KIVI розширює асортимент – настінні кріплення для ТВ-панелей з довічною гарантією

Опубліковано


Останні новини IT: