Audio-Technica вдосконалює свій популярний конденсаторний мікрофон AT2020

Audio-Technica вдосконалює свій популярний конденсаторний мікрофон AT2020


Одним з найбільш продаваних USB-мікрофонів за останнє десятиліття був неймовірно популярний мікрофон Audio-Technica AT2020. Тепер японський виробник професійної та персональної аудіотехніки анонсував кардіоїдний конденсаторний USB-мікрофон AT2020USB-XP.

Ця остання версія мікрофона є повним переосмисленням популярної моделі AT2020. Новий AT2020USB-XP був розроблений для подкастерів, стрімерів та інших творців контенту, пропонуючи таке ж високоякісне звучання, як і оригінальна модель, але з деякими новими функціями студійної якості та вбудованими цифровими технологіями.

AT2020USB-XP фокусується на джерелі звуку завдяки кардіоїдній діаграмі спрямованості та вбудованому шумозаглушенню. Мікрофон надає користувачам додатковий цифровий контроль у вигляді вбудованого автоматичного регулювання посилення. Ця функція дозволяє підтримувати постійний рівень вихідного сигналу мікрофона незалежно від того, наскільки голосно або тихо ви говорите або співаєте.

Вбудований перемикач шумозаглушення нового AT2020USB-XP забезпечує три різні рівні шумозаглушення або його можна повністю вимкнути. Водночас для підтримки постійного рівня вихідного сигналу мікрофона можна увімкнути автоматичний регулятор посилення.
Для моніторингу з нульовою затримкою AT2020USB-XP має роз’єм для навушників з потужним підсилювачем і регулятором гучності, що забезпечує моніторинг в режимі реального часу з першокласною якістю звуку.

Крім того, регулятор мікшування дозволяє ідеально поєднувати звук з мікрофона з сигналом, що надходить з комп’ютера. А коли ви відчуваєте лоскотливий кашель, є м’яка на дотик ємнісна кнопка вимкнення звуку, яка дозволяє користувачеві швидко і безшумно вимкнути звук на мікрофоні.

Для перетворення звуку, що вловлюється мікрофоном, AT2020USB-XP має АЦП високої роздільної здатності з частотою дискретизації запису до 24 біт/192 кГц для точного і більш природного відтворення звуку. Багато USB-мікрофонів мають максимальну роздільну здатність 16 біт/48 кГц, тому можливість піднятися набагато вище порадує музикантів.

Мікрофон оснащений двопозиційним світлодіодним індикатором, який світиться синім кольором, коли мікрофон увімкнено, і червоним, коли він вимкнений. Аксесуари, що постачаються, включають спеціальну настільну підставку, затискний поп-фільтр, різьбовий перехідник з 3/8″-16 на 5/8″-27, 2 м (6,6′) кабелю USB-C на USB-A, а також перехідник USB-A на USB-C.

Це цікаво:   LG Smart TV пропонує три місяці безкоштовного користування Apple TV+

Купити мікрофон Audio-Technica AT2020USB-XP за доступною ціною та отримати професійний звук – ось що вам потрібно!


Новини IT » Технології » Audio-Technica вдосконалює свій популярний конденсаторний мікрофон AT2020

Опубліковано


Останні новини IT: