Eaton святкує 20-річчя xComfort, системи розумного будинку

Eaton святкує 20-річчя xComfort, системи розумного будинку

У 2003 році компанія Eaton, яка спеціалізується на інтелектуальному управлінні електроенергією, представила бездротову систему автоматизації будинку xComfort, призначену для спрощення та зменшення енергоспоживання при управлінні освітленням та опаленням. Протягом останніх 20 років Eaton розширила свій асортимент продуктів xComfort, ставши надійним партнером для майстрів з встановлення смартсистем у будинках.

xComfort наразі надає широкий спектр бездротових продуктів та функцій, від управління опаленням та освітленням до захисту від витоку води. xComfort Bridge, останній контролер xComfort, пропонує користувачам просту систему налаштування без програмування. Тепер користувачі можуть керувати своїми пристроями автоматизації будинку віддалено за допомогою додатка xComfort Bridge, а хмарна платформа xComfort забезпечує безпечний доступ до всього підключеного обладнання.

За словами Романа Раппеля-де Хана, керівника відділу продуктового управління з автоматизації будівель в компанії Eaton, який працював над xComfort з часів його створення, «Наступним викликом для xComfort є перехід від автоматизації дому до управління енергією, відповідно до акценту компанії Eaton на інтелектуальному менеджменті. Цей перехід дозволить нам допомагати клієнтам в управлінні та оптимізації їхнього енергоспоживання, що призведе до зменшення витрат та зростання сталості».

Оскільки Eaton також планує перехід від закритого протоколу зв’язку до більш відкритого та сумісного стандарту, нещодавнє введення стандарту Matter відкриває значні можливості для майбутнього xComfort. Matter – це відкритий, єдиний протокол для смартдому, який дозволяє пристроям різних виробників працювати разом. Це означає, що пристрої xComfort можуть взаємодіяти з іншими пристроями, сумісними з Matter, надаючи користувачам більше варіантів та гнучкість для їхніх смартсистем.

Через двадцять років після його запуску майбутнє xComfort дуже перспективне завдяки акценту на управлінні енергією та впровадженню нових технологій, таких як Matter. 

Це цікаво:   Anker представляє внутрішньоканальні навушники Soundcore Liberty 4 NC

Eaton – це компанія з інтелектуального управління електроенергією, яка прагне покращення якості життя та захисту навколишнього середовища для людей в усьому світі. Ми керуємося нашим зобов’язанням правильного ведення бізнесу, сталого розвитку та допомоги нашим клієнтам в управлінні електропостачанням – сьогодні та в майбутньому. Використовуючи можливості глобальних тенденцій у розвитку електрифікації та цифровізації, ми прискорюємо перехід планети до відновлюваної енергії, допомагаючи вирішувати найважливіші завдання управління електропостачанням у світі та роблячи все можливе для блага наших зацікавлених сторін та всього суспільства.

Заснована в 1911 році, Eaton відзначає свій 100-річний ювілей входження до Нью-йоркської фондової біржі. У 2022 році ми заявили про оборот в розмірі 20,8 мільярда доларів та обслуговуємо клієнтів у більш ніж 170 країнах. Додаткову інформацію можна знайти на www.eaton.com, а також у Twitter та LinkedIn.


Новини IT » Технології » Eaton святкує 20-річчя xComfort, системи розумного будинку

Опубліковано


Останні новини IT: