LG розширює бізнес на платформах за допомогою нового webOS Hub 2.0S

LG розширює бізнес на платформах за допомогою нового webOS Hub 2.0S

LG пропонує підвищену універсальність у більш широкому діапазоні продуктів від сторонніх брендів завдяки останньому оновленню екосистеми webOS

Компанія LG Electronics (LG) оголосила, що зважаючи на ріст ринку смарт-телевізорів, а також на різке зростання одноосібних господарств, цього місяця розшириться нова випущена у вересні для телевізорів webOS Hub 2.0S для сторонніх брендів, та включатиме смарт-монітори. Хоча смарт-телевізори орієнтовані на родини, зростаюча тенденція до домогосподарств, де проживає одна особа призвела до значного попиту на смарт-монітори, що робить webOS Hub 2.0S, що пропонує як зручність, так і різноманітний контент, відмінним вибором і для невеликих екранів. 

Нова система webOS Hub 2.0S забезпечує вищу адаптивність апаратного забезпечення, розширюючи доступність за рамки смарт-телевізорів, і здатна надати більше можливостей для сторонніх брендів, щоб запропонувати персоналізований клієнтський досвід.

Новим доповненням до головного екрану інтерфейсу користувача webOS Hub 2.0S є Card App Home Hub & Music, що надає доступ до великої кількості послуг за один клік. Завдяки панелі керування екосистемою розумного дому користувачі ладні налаштовувати можливості керування із допоміжним моніторингом стану пристроїв для телевізорів та пристроїв на базі ІР.

Розроблена для задоволення різноманітних потреб користувачів, webOS Hub 2.0S пропонує комплексні послуги з низкою функцій. За допомогою функції Card App Music користувачі можуть з легкістю отримати доступ до музики з популярних додатків, таких як Spotify, чи збережених на USB-накопичувачах пісень. Такі функції, як Remote PC, надають легкий доступ до контенту для гібридної роботи, забезпечуючи плавний перехід до офісних комп’ютерів або ноутбуків. Платформа забезпечує комфортні відеодзвінки й конференції з підтримкою USB-камер* і стимулює продуктивність завдяки покращеному досвіду фітнесу в домашніх умовах. Щоб задовольнити потреби студентів та працівників, webOS 2.0 надає доступ до стримінгових сервісів, таких як Netflix і YouTube. Сумісність із Apple Home і AirPlay* дозволяє користувачам легко й безпечно керувати сумісними аксесуарами для розумного дому та без зусиль транслювати фільми, музику, ігри та зображення за допомогою пристроїв Apple.

Це цікаво:   Телевізор та роутер: як підібрати ідеальну пару? Радять експерти KIVI

Протягом останніх трьох років, підтверджуючи виняткові послуги та неперевершену універсальність, LG старанно зміцнювала свою присутність на ринку, інтегруючи WebOS Hub у різноманітні продукти сторонніх розробників; до цієї чудової ініціативи приєдналися понад 300 брендів.

Слідуючи успіху підходу компанії, LG розширює платформу webOS Hub до більш широкого діапазону смарт-телевізорів і смарт-моніторів, зміцнюючи свою присутність у галузі й зобов’язуючись забезпечити безперебійний доступ до webOS Hub на багатьох пристроях.


Новини IT » Технології » LG розширює бізнес на платформах за допомогою нового webOS Hub 2.0S

Опубліковано


Останні новини IT: