Tet Cloud відкриває своїм клієнтам доступ до послуг контейнеризації

Tet Cloud відкриває своїм клієнтам доступ до послуг контейнеризації

Відтепер контейнеризація як послуга (CaaS) доступна всім клієнтам платформи Tet Cloud і суттєво спрощує створення та підтримку користувачами власної інфраструктури контейнеризації. 

Це дозволяє розробляти, розгортати та підтримувати мікросервісні програми, а також забезпечувати їхню стабільну роботу в умовах щоразу більших обсягів даних і кількості користувачів. Замість того, щоб витрачати місяці на створення власної інфраструктури контейнеризації, за допомогою платформи Tet Cloud можна швидко та легко створити її, значно заощаджуючи час і ресурси розробників й адміністраторів.

«Послуги Tet із контейнеризації особливо вигідні для молодих компаній, які швидко зростають та працюють над розробкою сучасних додатків. Зі збільшенням кількості користувачів та обсягів даних рішення щодо контейнеризації дозволяють динамічно масштабувати обчислювальну потужність додатка, забезпечуючи розумне використання ресурсів програми. Це – можливість сплачувати лише за ті обчислювальні ресурси, які необхідні у конкретний момент», — наголошує Маріс Сперга, директор з розвитку бізнесу ЦОД, компанії Tet. — В ІТ-індустрії відбувається перехід від монолітної до мікросервісної архітектури, яку ми також застосовуємо у своїй роботі. Ми вже давно використовуємо інфраструктуру контейнеризації для наших найбільших сервісних платформ, таких як інтернет-магазин і Tet TV. Наша команда має широкий досвід роботи з цим рішенням: ми протестували та довели його ефективність».

Чому це важливо?

Екосистема Kubernetes — контейнеризована платформа управління рішеннями. Вона допомагає розробникам додатків під час робочого процесу і поліпшує його, дозволяючи швидко доставляти й ефективно тестувати код у різних середовищах, а також ізолювати різні секції додатків у контейнерах. Це скорочує час, необхідний для розробки і підтримки додатка, а також заощаджує трудові ресурси, поліпшуючи продуктивність розробників. Технологічне рішення доступне на платформі Tet Cloud, де IT-спеціаліст клієнта може працювати з підготовленою інфраструктурою контейнеризації.

Це цікаво:   Перехід до відновлювальної енергетики під загрозою через відсутність гнучкого підходу – дослідження REA, Eaton та Foresight Group

Новини IT » Технології » Tet Cloud відкриває своїм клієнтам доступ до послуг контейнеризації

Опубліковано


Останні новини IT: