LG зміцнює свої позиції на ринку комерційних систем опалення, вентиляції та кондиціонування

LG зміцнює свої позиції на ринку комерційних систем опалення, вентиляції та кондиціонування

Зростання популярності охолоджувачів LG виводить компанію в лідери серед світових виробників систем опалення, вентиляції та кондиціонування

B2B-бізнес LG Electronics (LG) у сфері опалення, вентиляції та кондиціонування (ОВіК) демонструє стабільне зростання завдяки високим продажам охолоджувальних систем компанії, призначених для великих будівель і комерційних об’єктів. Завдяки використанню різних ключових технологій LG ці продукти показали значний ріст середньорічних продажів, який за останні три роки склав майже 40 відсотків.

Чилери, системи охолодження, які подають холодне повітря в приміщення шляхом циркуляції холодної води через теплообмінник, є частиною асортименту компанії LG з 2011 року. Зараз LG пропонує повну лінійку рішень для опалення, вентиляції та кондиціонування, включно з побутовими та комерційними кондиціонерами, охолоджувачами для центрального кондиціонування, охолоджувачами для атомних електростанцій, а також системою управління будівлею.

Напрямок ОВіК, що стає новим двигуном зростання для компанії, активно сприяє збільшенню світових продажів охолоджувачів LG. Це відбувається завдяки тому, що компанія орієнтується не лише на нові заводи з виробництва акумуляторів і сировини, а й на вже наявні об’єкти, такі як атомні електростанції. Нещодавно LG уклала важливий контракт на постачання охолоджувачів для найсучаснішого заводу з виробництва акумуляторів, що будується в Північній Америці.

Відповідно до маркетингових досліджень LG очікується, що світовий ринок чилерів зростатиме на шість відсотків щорічно до 2027 року. Метою LG є більш ніж подвоїти продажі продукції ОВіК до 2030 року, що дозволить їй стати провідним світовим постачальником як побутових, так і комерційних рішень у сфері опалення, вентиляції та кондиціонування, які продовжують відігравати вирішальну роль в успіху LG в В2В-секторі. За прогнозами, комерційні охолоджувачі зроблять значний внесок у розширення напряму ОВіК компанії LG.

Це цікаво:   LG постачатиме власну платформу для автомобільного контенту суббренду преміум-сегменту Genesis від Hyundai Motor Group

Охолоджувачі LG, оснащені низкою інноваційних технологій, забезпечують не тільки високу продуктивність та енергоефективність, але і є економічно вигідними з погляду технічного обслуговування. Інтегруючи передові технології теплових насосів і використовуючи високоефективні компресори й теплообмінники, сучасні чилери LG забезпечують зниження енергоспоживання та експлуатаційних витрат, як порівняти зі звичайними охолоджувачами. 1

Інверторний спіральний чилер LG, один із найвідоміших охолоджувачів LG, — це ефективна система теплового насоса, яка постачає воду та забезпечує опалення й охолодження для комерційних об’єктів. У ньому використовується холодоагент R32, потенціал глобального потепління якого становить лише третину чи чверть від потенціалу холодоагенту R410. Чилери LG, розроблені з урахуванням простоти обслуговування, мають ряд компонентів, які легко замінюються та забезпечують зручний доступ для спрощення процесу перевірки.

Уже маючи міцні позиції в Азії, компанія LG розширює свій бізнес на міжнародному рівні, збільшуючи присутність на Близькому Сході, в Європі та Центральній і Південній Америці відповідно до щораз вищого попиту. Компанія має перевагу в галузі ОВіК завдяки своїм досконалим основним технологіям, до яких входять такі ключові компоненти, як компресори та електродвигуни. Крім того, LG активно інвестує в дослідження та розробки, зосереджуючись на основних технологіях ОВіК, зокрема теплообмінниках, інверторах і теплових насосах.

«Ми прагнемо створювати ефективні системи охолодження, які використовують наші запатентовані технології в галузі опалення, вентиляції та кондиціонування, щоб забезпечити виняткову продуктивність і користь для наших клієнтів по всьому світу, — сказав Джеймс Лі, керівник підрозділу Air Solution в компанії LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. — LG продовжить розширювати свою присутність на світовому ринку ОВіК, пропонуючи різноманітні рішення, в тому числі охолоджувачі, що відповідають останнім тенденціям електрифікації та декарбонізації».

Це цікаво:   Відданість LG інноваціям визнана численними нагородами на CES 2024

Новини IT » Технології » LG зміцнює свої позиції на ринку комерційних систем опалення, вентиляції та кондиціонування

Опубліковано


Останні новини IT: