Зарядний пристрій ReVolt A5 – найкраще рішення для зарядки ваших девайсів

Зарядний пристрій ReVolt A5 – найкраще рішення для зарядки ваших девайсів

Потужний бездротовий пристрій ReVolt A5 від Prestigio відмінно підійде для зарядки гаджетів: iPhone, AirPods і Apple Watch, які встигли розрядитися протягом насиченого спілкуванням та подіями дня. Воно дозволяє заряджати три девайси одночасно в максимально безпечному режимі. Саме те, що потрібно для сучасної людини, яка хоче завжди залишатися на зв’язку.

ReVolt A5 може заряджати три гаджети одночасно: iPhone, AirPods, а також має вбудовану зарядку для Apple Watch. Цей пристрій – справжня знахідка для тих, хто протягом дня не має можливості відмовитися від своїх девайсів та може їх заряджати лише в нічний час. ReVolt A5 подбає про розряджені гаджети якнайкраще. Потрібно лише розмістити їх на поверхню зарядки.

У комплекті із зарядним пристроєм покупець отримує Quick Charge блок живлення на 18 Вт. Саме він здатний забезпечити необхідну потужність заряду всіх трьох пристроїв одночасно. А ось визначити поточний статус заряджання девайсів можна за допомогою зручних LED-індикаторів, якими оснащено ReVolt A5.

Ще одна безперечна перевага бездротової станції Revolt A5 – вона надійно захищає гаджети від непередбачених стрибків напруги в мережі. У пристрої реалізовано багатофункціональну систему захисту, яка гарантує їх безпечне заряджання відповідно до загальноприйнятих міжнародних стандартів.

Це бездротовий пристрій не займе багато місця ні на робочому столі, ні в багажі. І якщо раніше доводилося брати у відпустку або відрядження три різних кабелі для заряджання трьох гаджетів, то тепер їх замінить один – це ReVolt A5. Зарядка працює без дротів та поміщається навіть у невеликій сумочці.

Зарядка “три в одному” максимально практична та лаконічна. Ультратонкий алюмінієвий корпус та загартоване скло – дизайн зарядного пристрою вирізняється мінімалізмом та елегантністю. ReVolt A5 матиме гарний вигляд і у витриманому офісному інтер’єрі, і в затишній домашній атмосфері.

Це цікаво:   Softprom отримав AWS Migration Competency

Офіційним дистриб’ютором продукції бренду Prestigio є компанія АСБІС-Україна.


Новини IT » IT Бізнес » Зарядний пристрій ReVolt A5 – найкраще рішення для зарядки ваших девайсів

Опубліковано


Останні новини IT: