“ІТ-Інтегратор” підтримав створення відеокурсу Мінцифри про підприємництво для школярів

“ІТ-Інтегратор” підтримав створення відеокурсу Мінцифри про підприємництво для школярів

Компанія «ІТ-Інтегратор» взяла участь у соціальному освітньому проєкті Міністерства цифрової трансформації України — створенні відеокурсу «Підприємництво для школярів». Разом з Міністерством проєкт реалізовували компанія «Київстар» та студія онлайн-освіти EdEra. Віцепрезидентка «ІТ-Інтегратор» та викладачка бізнес-школи «МІМ-Київ» Надія Омельченко взяла участь у зйомках серіалу та виступила менторкою проєкту.

Серіал допоможе учням усвідомити переваги ведення підприємницької діяльності та сформувати риси й позиції, потрібні кожній людині для успішної самореалізації в сучасному світі. Курс розрахований на 6 модулів і 36 уроків із залученням найкращих експертів у своїх сферах. У планах передбачається отримання грифу від Міносвіти, що дозволить рекомендувати курс як факультатив до уроків економіки. 

Під час презентації курсу заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан підкреслила, що Мінцифра опікується питанням навчання підприємців і розвитку підприємницької екосистеми України. 

“Розробку нового курсу ми підпорядковували глобальній меті — розвивати підприємницьке мислення в школярів і в такий спосіб надихати нові покоління українців на створення власного бізнесу, якою б амбітною метою це не здавалося їм спочатку”, — сказала Валерія Іонан. 

“Мені дуже сильно імпонує глобальна мета цього важливого соціального проєкту: розвивати підприємницьке мислення в школярів. Наша компанія активно підтримує різні освітні ініціативи, тому ми із задоволенням погодилися долучитися до створення серіалу. Впевнена, що у найближчому майбутньому він неодмінно допоможе новому поколінню українців стартувати власну справу”, — коментує віцепрезидентка компанії «IT-Інтегратор» та викладачка бізнес-школи «МІМ-Київ» Надія Омельченко.

Надія Омельченко також закликала батьків дивитися із власними дітьми курс про підприємництво для школярів — бути ментором своєї дитини. 

Безкоштовно пройти курс «Підприємництво для школярів» можна на національній онлайн-платформі «Дія.Цифрова освіта». 

Це цікаво:   Headway увійшов до 50 найкращих стартапів Європи з потенціалом стати «єдинорогом» за два роки

Прямий ефір презентації курсу можна переглянути на YouTube-каналі Кабінету Міністрів України  https://youtu.be/lyNeO3DCIUk


Новини IT » IT Бізнес » “ІТ-Інтегратор” підтримав створення відеокурсу Мінцифри про підприємництво для школярів

Опубліковано


Останні новини IT: