Українці в Кремнієвій Долині

Українці в Кремнієвій Долині

Історія фільму про сміливих українців, які розповідають свої історії невдач, спроб та успіхів проте, як вони підкорюють Кремнієву Долину, Каліфорнії. Наші Герої: Стартапи, інвест фонди та професори Топ вузів  – діляться своїми думками, своїм досвідом, та лайфхаками.

 “Все почалося з моєї захопленості інноваціями та успіхами українських технологічних компаній у світі. Я був вражений тим, як багато талановитих та креативних українців досягають великих успіхів у світі технологій. Це викликало у мене захоплення  та було джерелом національної гордості.” – Ігор Власов – ідейний-продюсер фільму. 

Стартапи, фонди, інвестори діляться своїм досвідом, інсайдами та прогнозують наступні тренди у сферах інновацій. Та відповідають на питання, що врятує Людство!? 

“Коли ти лежиш на дивані, нічого не робиш  і слухаєш історії – я медитую, займаюсь спортом, тому у мене успішний бізнес. ЦЕ не історія успішного успіху. Якщо ти не створиш собі фундамент, то під час підприємницької історії ти падаєш, потрібна опора. Якщо ти гівнюк, ніхто тобі допомагати не буде. Американці люблять знайомити українців – Юрій Філіпчук – засновник Party.Space.

 “Не потрібно багато людей, щоб створити цінність. Потрібно троє!” – Олексій Малицький – засновник KYG, створив ком’юніті для стартапів в Кремнієвій Долині.

 “Якщо у тебе ще немає клієнтів, чи юзерів, намагайтесь якомога швидше отримати перших юзерів, що тебе люблять, що тебе не люблять, щоб ти міг отримувати перші фідбеки” – Антон Борзов – дизайнер лого Whatsapp.

Також у фільмі юні українці, які у  10-12 років уже планують своє майбутнє та розпочинаються  перші стартапи. Вони надихаються прикладом старших та створюють неймовірні проекти.

 Прем’єра фільму відбудеться в липні на ютуб каналі – (36) Around Fintech – YouTube Соціальні мережі фільму – інстаграм  – TECH UKRAINIANS (@tech_ukrainians_film) | Instagram 

Це цікаво:   Softprom підписала дистриб’юторську угоду з Belden, провідним постачальником рішень з кібербезпеки та мережевої інфраструктури

Новини IT » IT Бізнес » Українці в Кремнієвій Долині

Опубліковано


Останні новини IT: