Ефективна реклама в Telegram: як UAMASTER максимізує ваші прибутки

Ефективна реклама в Telegram: як UAMASTER максимізує ваші прибутки

Digital агенція UAMASTER розширює можливості для українських бізнесів, пропонуючи ефективне розміщення реклами в Telegram Ads. З грудня 2023 року, українські підприємства отримали офіційну можливість просувати свої товари, послуги та інші пропозиції через популярну платформу Telegram, що відкриває нові горизонти для цільової реклами з високою ефективністю.

Telegram Ads дозволяє рекламодавцям використовувати різні цілі для рекламних кампаній: рекламу сайтів, телеграм каналів та телеграм чатботу. Завдяки гнучким налаштуванням таргетингу, включаючи спрямування за тематичними напрямками, мовою каналів, номерами телефонів користувачів, регіонами України та типом пристрою, рекламодавці можуть точно визначати свою цільову аудиторію, максимізуючи ефективність рекламних кампаній.

UAMASTER, зі своїм 19-річним досвідом роботи в галузі цифрового маркетингу, пропонує комплексні послуги з налаштування та супроводу рекламних кампаній в Telegram Ads. Агенція гарантує професійний підхід, починаючи з визначення оптимального бюджету, розрахунку медіаплану, узгодження та підписання договору, налаштування та запуску кампанії, і закінчуючи звітністю та оцінкою результатів.

Особливістю пропозиції UAMASTER є можливість працювати з мінімальним бюджетом на рекламу в Telegram, який стартує від €2100, з оплатою за моделлю CPM (вартість за тисячу показів) починаючи з €2,1. Це робить Telegram Ads доступним інструментом для різноманітних бізнесів, незалежно від їх розміру та бюджету на рекламу.

Переваги реклами у Telegram через UAMASTER включають мінімальний рівень конкуренції серед рекламодавців, відсутність «тіньового бану», що гарантує відображення реклами всім користувачам, та строгий відбір оголошень, що виключає спам та клікбейт. Агенція зосереджена на якості та ефективності, дозволяючи клієнтам рекламувати вебсайти, Telegram канали та боти, максимально використовуючи потенціал платформи для досягнення бізнес-цілей.

Завдяки своєму досвіду та високій ефективності роботи, UAMASTER входить до провідних місць у профільних рейтингах і володіє низкою нагород рекламних фестивалів. UAMASTER входить в TOP-15 digital агенцій світу за рейтингом Clutch. Агенція відкрита до співпраці з новими клієнтами, готовими розробити та реалізувати виняткові проєкти, які мають потенціал отримати визнання та нагороди в галузі цифрового маркетингу.

Це цікаво:   Sii Ukraine перейшла на систему Microsoft Dynamics 365 Finance & Operation

Новини IT » IT Бізнес » Ефективна реклама в Telegram: як UAMASTER максимізує ваші прибутки

Опубліковано


Останні новини IT: