Google запровадив в Україні кампанію “Google для бізнесу”, що включає безкоштовне навчання

Google запровадив в Україні кампанію “Google для бізнесу”, що включає безкоштовне навчання

Google запускає кампанію “Google для бізнесу” з підтримки Міністерства цифрової трансформації України, Офісу з розвитку підприємництва, експорту та проєкту Дія.Бізнес, пропонуючи три безкоштовні онлайн-програми для розвитку малого та середнього бізнесу: “Зростайте з Google” для розвитку бізнесу, “Безпечніше з Google” для основ кібербезпеки та “Знаходьте нових клієнтів за кордоном” для розширення ринків. Програми надають практичні знання, включають воркшопи, тренінги, індивідуальні консультації, а учасники можуть отримати сертифікати та менторську підтримку.

Дізнатися більше та зареєструватися можна на сайті кампанії “Google для бізнесу”.

Зростайте з Google: програма для малих бізнесів

Безоплатна програма від Google у співпраці із EdEra для власників малого бізнесу та їх команд, які прагнуть розвиватися та масштабуватися.

Програма стартує 3 квітня і буде корисною не тільки підприємцям із невеликою командою, але й власникам малого бізнесу, які поки працюють самостійно без команди. Або людям із ідеєю власної справи, але які все ніяк не наважуються почати щось робити.

Учасники отримають доступ до 8 тижневого безкоштовного навчання онлайн; онлайн-зустрічей та воркшопів з підприємцями; спільноти однодумців українських підприємців тощо. По завершенню програми учасники матимуть можливість отримати сертифікат про проходження навчання, а 100 бізнесів зможуть взяти участь в менторський програмі від експертів.
Щотижнево в учасників буде доступ до:

  • Відео від підприємців, які пройшли цей шлях від нуля для розуміння стратегії, фінансів, маркетингу, продажів, юридичних аспектів;
  • Розборів реальних історій малих підприємців;
  • Інформації, на чому фокусуватися, аби збільшити прибуток.
Це цікаво:   Schneider Electric представляє TradeOff інструмент та аналітичне дослідження: як DCIM вирішує проблеми гібридного управління ІТ 

Новини IT » IT Бізнес » Google запровадив в Україні кампанію “Google для бізнесу”, що включає безкоштовне навчання

Опубліковано


Останні новини IT: