Компанія AMD представляє відеокарти Radeon™ RX 5500-ї серії: чудова якість зображення, вдосконалені технології та високопродуктивний ігровий процес

Компанія AMD представляє відеокарти Radeon™ RX 5500-ї серії: чудова якість зображення, вдосконалені технології та високопродуктивний ігровий процес

Компанія AMD (NASDAQ: AMD) анонсувала відеокарти Radeon™ RX 5500-ї серії на базі інноваційної ігрової архітектури RDNA, яка забезпечує максимальну продуктивність і високу чіткість зображення в іграх при роздільній здатності 1080p.

Продуктова лінійка AMD Radeon™ RX 5500 включає: відеокарти Radeon™ RX 5500 (будуть доступні в настільних ПК від провідних виробників), відеокарти партнерів-виробників комплектувальних і графічні процесори Radeon™ RX 5500M для ноутбуків. Провідні постачальники систем у всьому світі впроваджують нові продукти компанії AMD. Зокрема, HP і Lenovo™ планують використовувати відеокарти Radeon™ RX 5500 у своїх високопродуктивних ігрових настільних ПК, починаючи з листопада цього року, а Acer планує анонсувати системи на базі рішень AMD у грудні цього року. Крім того, пізніше цього місяця очікується випуск першого в світі ігрового ноутбука MSI на базі процесорів AMD Ryzen™ і відеокарти Radeon™ RX 5500M.

«Судячи з відгуків і думок глобальних ігрових спільнот, геймери оцінюють комп’ютерну графіку як найважливіший компонент для забезпечення продуктивності гри, — сказав Джонсон Джіа, старший віцепрезидент і генеральний менеджер підрозділу Consumer Business of Intelligent Devices Group компанії Lenovo. — Саме тому ігрові комп’ютери Lenovo Legion™ T730 і T530, а також настільний ПК IdeaCentre™ T540 з новітньою графікою AMD Radeon™ RX задовольняють потреби гравців у високоякісних зображеннях і блискавичній частоті кадрів, дозволяючи повністю зануритися в ігровий процес».

«Ноутбук MSI Alpha 15 — це нова глава для нас. Ми раді співпраці з компанією AMD, завдяки якій вдалося об’єднати новітній 7-нм техпроцес, який використовується в графічному процесорі Radeon™ RX 5500M, та ігрову ДНК MSI для наших геймерів», — прокоментував Чарльз Чіанг, генеральний директор компанії MSI.

Завдяки новітнім доповненням сімейства відеокарт Radeon™ компанія AMD представляє легіонам геймерів у всьому світі свою передову ігрову архітектуру RDNA та провідний у галузі 7-нм техпроцес у нових захопливих форм-факторах і системах. Завдяки RDNA відеокарти Radeon™ RX 5500 забезпечують в 1,6 разу вищу продуктивність на ват, ніж сучасні відеокарти Radeon™ на базі архітектури Graphics Core Next (GCN).

Це цікаво:   П’ять чудових USB-мікрофонів AMPLITANK K688 та AM8 представлені в Індії: мікрофони професійного рівня для подкастингу, звукозапису, ігор і стрімінгу

Серія відеокарт AMD Radeon™ RX 5500 була створена з нуля для забезпечення неймовірного ігрового процесу з роздільною здатністю 1080p, високої якості графіки і надчутливого геймплею. Оптимізована для отримання неймовірних вражень від найпопулярніших ігор, відеокарта Radeon™ RX 5500 надає в середньому на 37% вищу продуктивність, ніж продукт конкурента в певних іграх при роздільній здатності 1080p1. Для мобільних ігор ноутбук із графічним процесором Radeon™ RX 5500M забезпечує на 30% вищу продуктивність, ніж у конкурентів, до 60+ FPS у певних іграх класу AAA і до 90+ FPS у деяких кіберспортивних іграх.

«Реакція геймерів у всьому світі на нашу архітектуру RDNA була неймовірною, і тепер ми пропонуємо той же високошвидкісний, динамічний ігровий процес та розширені функції для ігор із роздільною здатністю 1080p з новими відеокартами Radeon™ RX 5500 серії, — сказав Скотт Херкельман, корпоративний віцепрезидент і генеральний менеджер підрозділу Radeon Technologies Group компанії AMD. — Компанія AMD прагне забезпечити приголомшливі враження від гри для всіх геймерів. Чи воюєте ви з близнюками Каліпсо в Borderlands 3, чи б’єтеся за архіпелаг Ауро в Tom Clancy’s Ghost Recon® Breakpoint, відеокарти Radeon™ RX 5500 серії дозволять кожному геймеру відчути максимальне занурення в ці прекрасні та багатогранні світи».

Нові продукти AMD Radeon™ на базі провідного 7-нм техпроцесу, які підтримують інтерфейс PCIe® 4.0 з високою пропускною здатністю, використовують потужні технології, що дозволяють вивести ігровий процес 1080p на новий рівень:

  • Radeon™ Image Sharpening (RIS). Підвищує чіткість зображень, пом’якшених ефектами масштабування та постобробки в іграх DirectX® 9, 12 і Vulkan®. У поєднанні з функцією масштабування технологія RIS забезпечує чітку візуалізацію і плавну частоту кадрів на дисплеях із високою роздільною здатністю.
  • AMD FidelityFX. Пропонує розробникам ігор набір інструментів з відкритим вихідним кодом. Він дозволяє створити високоякісні ефекти постобробки, що допомагають зробити зображення в іграх красивими, пропонуючи оптимальний баланс візуальної точності та продуктивності. У цей набір FidelityFX, доступний для завантаження в GPUOpen, входить функція контрастно-адаптивного підвищення різкості (CAS), що виокремлює деталі в областях з низькою контрастністю, мінімізуючи артефакти, викликані процедурами підвищення різкості зображення.
  • Radeon™ Anti-Lag. Технологія Anti-Lag значно скорочує затримки введення, у тому числі дозволяючи отримати геймплей з на 23% швидшим відгуком у Borderlands 3 з графікою Radeon™ RX 5500 серії та пропонуючи конкурентну перевагу в ігровому процесі.
  • Найбільша екосистема ігрових моніторів. Завдяки технологіям AMD Radeon FreeSync™ і Radeon FreeSync™ 2 HDR, що підтримуються на понад 950 моніторах, геймери можуть насолоджуватися плавним ігровим процесом без посмикувань і розривів.
Це цікаво:   Schneider Electric співпрацює з NVIDIA у проєктуванні Штучного інтелекту для Центрів обробки даних

Промоакція AMD Radeon «Вступай у гру у всеозброєнні» («Raise the Game») 

Нові Radeon™ RX 5500-ї серії беруть участь у промоакції AMD Radeon Raise the Game3: при купівлі певних систем для настільних ПК і ноутбуків на базі Radeon™ RX 5500 і RX 5500M геймери можуть отримати гру Borderlands 3 або Tom Clancy Ghost Recon® Breakpoint на вибір. Подробиці про акцію можна дізнатися за посиланням

Доступність

Пізніше цього місяця компанія MSI випустить ноутбук MSI Alpha 15 із графічним процесором Radeon™ RX 5500M. Окрім того, очікується, що відеокарти Radeon™ RX 5500 будуть доступні в провідних настільних ігрових системах, починаючи з листопада 2019 року, в тому числі в настільних ПК HP OMEN Obelisk і Pavilion Gaming, а також ігрових ПК Lenovo Legion™ T530 та IdeaCentre™ T540. Відеокарти Radeon™ RX 5500 будуть також доступні в ПК Acer Nitro 50 з грудня 2019 року. Очікується, що партнери-виробники комплектувальних компанії AMD випустять відеокарти у власній конфігурації уже у 4 кварталі 2019 року.


Новини IT » Hardware » Компанія AMD представляє відеокарти Radeon™ RX 5500-ї серії: чудова якість зображення, вдосконалені технології та високопродуктивний ігровий процес

Опубліковано


Останні новини IT: