Schneider Electric співпрацює з NVIDIA у проєктуванні Штучного інтелекту для Центрів обробки даних

Schneider Electric співпрацює з NVIDIA у проєктуванні Штучного інтелекту для Центрів обробки даних

  • Нові еталонні проєкти запропонують надійну структуру для впровадження прискореної обчислювальної платформи NVIDIA в центрах обробки даних.
  • Конструкції оптимізують продуктивність, масштабованість та енергоефективність.

Schneider Electric – лідер в галузі цифрової трансформації енергоменеджменту та автоматизації, оголошує про співпрацю з NVIDIA в автоматизації інфраструктури центрів обробки даних та прокладанні шляху до новаторських досягнень у граничному штучному інтелекті (ШІ) та технологіях цифрових двійників.  

Schneider Electric використає свій досвід в інфраструктурі центрів обробки даних і передові технології штучного інтелекту NVIDIA, щоб представити перші загальнодоступні зразки ЦОД зі штучним інтелектом. Ці проєкти створені для того, щоб переглянути критерії розгортання та роботи ШІ в екосистемах центрів обробки даних, знаменуючи важливу віху в еволюції галузі.

Із зростанням популярності додатків штучного інтелекту в галузях промисловості та використанням значних ресурсів порівняно з традиційними обчисленнями, потреба в обчислювальній потужності зросла експоненціально. Розвиток штучного інтелекту призвів до значних трансформацій і складнощів у проєктуванні та роботі центрів обробки даних, коли оператори працюють над швидким будівництвом і експлуатацією енергостабільних об’єктів, які є енергоефективними та масштабованими.

«Ми відкриваємо майбутнє штучного інтелекту для організацій», — сказав Панкадж Шарма, виконавчий віцепрезидент відділу безпечного живлення та бізнесу центрів обробки даних Schneider Electric. «Поєднуючи наш досвід у рішеннях для центрів обробки даних із лідерством NVIDIA у технологіях штучного інтелекту, ми допомагаємо організаціям подолати обмеження інфраструктури центрів обробки даних і повністю розкрити потенціал штучного інтелекту. Наша співпраця з NVIDIA прокладає шлях до більш ефективного, стійкого та трансформаційного майбутнього на основі штучного інтелекту».

Сучасні зразки Центрів обробки даних 

На першому етапі цієї співпраці Schneider Electric представить передові еталонні проєкти ЦОД, розроблені для прискорених обчислювальних кластерів NVIDIA та створені для обробки даних, інженерного моделювання, автоматизації електронного проєктування, автоматизованого проєктування лікарських засобів і генеративного штучного інтелекту. Особлива увага буде зосереджена на забезпеченні потужного розподілу, системах рідинного охолодження та елементах керування, розроблених для забезпечення простого введення в експлуатацію та надійної роботи кластера з надзвичайною щільністю. Завдяки співпраці Schneider Electric надасть власникам і операторам центрів обробки даних інструменти та ресурси, необхідні для безпроблемної інтеграції нових і розвиваючих рішень ШІ в їх інфраструктуру, підвищення ефективності розгортання та забезпечення надійної роботи протягом життєвого циклу.

Це цікаво:   AMD представляє відеокарту AMD Radeon RX 7600 для ігор нового покоління з роздільною здатністю 1080p

Відповідаючи змінним вимогам робочих навантажень штучного інтелекту, еталонні проєкти запропонують надійну структуру для впровадження прискореної обчислювальної платформи NVIDIA в центрах обробки даних, одночасно оптимізуючи продуктивність, масштабованість і загальну стійкість. Партнери, інженери та керівники центрів обробки даних можуть використовувати ці еталонні проєкти для існуючих приміщень дата-центрів, які повинні підтримувати нові розгортання серверів штучного інтелекту високої щільності та нових збірок центрів обробки даних, які повністю оптимізовані для кластера штучного інтелекту з рідинним охолодженням.

«Завдяки співпраці зі Schneider Electric ми надаємо еталонні проєкти центрів обробки даних штучного інтелекту з використанням технологій прискореного обчислення NVIDIA наступного покоління», — сказав Ян Бак, віцепрезидент відділу Hyperscale та HPC у NVIDIA. «Завдяки цьому, організації отримують необхідну інфраструктуру для використання потенціалу штучного інтелекту, стимулюючи інновації та цифрову трансформацію в різних галузях».

Майбутній план дій 

Окрім еталонних проєктів центрів обробки даних, AVEVA, дочірня компанія Schneider Electric, підключить свою платформу цифрових двійників до NVIDIA Omniverse, забезпечуючи уніфіковане середовище для віртуального моделювання та співпраці. Ця інтеграція забезпечить безперебійну співпрацю між проєктувальниками, інженерами та зацікавленими сторонами, прискорюючи проєктування та розгортання складних систем, одночасно допомагаючи скоротити час виходу на ринок та витрати.

«Технології NVIDIA розширюють можливості AVEVA у створенні реалістичного та захоплюючого досвіду співпраці, підкріпленого цінними даними та можливостями інтелектуального цифрового двійника AVEVA», — сказав Каспар Герцберг, генеральний директор AVEVA. «Разом ми створюємо повністю змодельовану промислову віртуальну реальність, де ви можете моделювати процеси, моделювати результати та змінювати реальність. Таке поєднання цифрового інтелекту та реальних результатів має потенціал змінити те, як галузі можуть працювати безпечніше, ефективніше та стійкіше».

У співпраці з NVIDIA Schneider Electric планує досліджувати нові випадки використання та застосування в різних галузях промисловості та розвивати своє бачення позитивних змін і формування майбутнього технологій.

Це цікаво:   Партнерство Schneider Electric та Digital Realty для реалізації ініціативи Дата-центрів з кругової економіки 

Більше інформації буде представлено на Schneider Electric’s Innovation Summit у Парижі 3 квітня.

Про Schneider Electric

Мета Schneider — надати можливість максимально використовувати нашу енергію та ресурси, поєднувати прогрес і сталий розвиток для всіх. Ми називаємо це Life Is On. 

Наша місія — бути вашим цифровим партнером для сталого розвитку та ефективності.

Ми здійснюємо цифрову трансформацію, інтегруючи провідні світові енергетичні технології, продукти, засоби контролю, програмне забезпечення та послуги, що підключають кінцеву точку до хмари, протягом усього життєвого циклу, забезпечуючи інтегроване управління компанією для будинків, центрів обробки даних, інфраструктури та промисловості.
Ми є найбільш локальною з глобальних компаній. Ми — прихильники відкритих стандартів і екосистем партнерства, які розділяють наші цінності: «Значуща мета», «Інклюзивність» та «Розширені можливості».


Новини IT » Hardware » Schneider Electric співпрацює з NVIDIA у проєктуванні Штучного інтелекту для Центрів обробки даних

Опубліковано


Останні новини IT: