Зміни в адмініструванні українського сегменту Facebook мають відбутися

Зміни в адмініструванні українського сегменту Facebook мають відбутися

Зміни в адмініструванні українського сегменту найбільшої у світі соціальної мережі Facebook мають відбутися.

Таку думку в ході безстрокового телемарафону “Україна понад усе” в ефірі “5 каналу” висловив експерт з питань інтернет-комунікацій Максим Саваневський.

“Я думаю, що з великою імовірністю щось точно зміниться (в адмініструванні українського сегменту Facebook – Ред.), тому що прес-служба Facebook уже підтвердила, що буде якась реакція з боку засновника соціальної мережі Марка Цукерберга… І скоріш за все, щось буде. Чи це буде представництво, чи це буде закріплена якась специфічна особа або група осіб, які будуть відповідати за країну можливо в ірландському офісі компанії. Щось точно буде. Зміни будуть”, – наголосив він.

Нагадаємо, вчора Президент України Петро Порошенко звернувся до генерального директора і засновника Facebook Марка Цукерберга із проханням відкрити представництво соціальної мережі в Україні. Окрім Президента, з таким проханням до Цукерберга звернулися десятки українців, чиї коментарі уже набрали кілька десятків тисяч лайків.

Пізніше в прес-службі Facebook повідомили, що 15 травня о 3:30 ночі за київським часом Марк Цукерберг публічно відповідатиме на запитання користувачів з усього світу, котрі отримали найбільше “лайків” на його сторінці. Серед них чимало запитань про відкриття українського офісу цієї соціальної мережі у Києві.

Багато українських користувачів обурені тим, що адміністрація соціальної мережі безпідставно блокує деяких кореспондентів з України. Вони звинувачують у цьому проплачених російських коментаторів, так званих “тролів”, які скаржаться адміністраторам Facebook на публікації блогерів України. На думку українців, вирішенням питання може стати відкриття у столиці офісу соцмережі, який стежитиме за контентом.

 

Источник: http://5.ua

Це цікаво:   Небезпечну для національної безпеки систему автоматичної фільтрації оскаржать у судах

Новини IT » Інтернет » Зміни в адмініструванні українського сегменту Facebook мають відбутися

Опубліковано


Останні новини IT: