Потап разом із сином коментуватимуть матч NAVI на MEGOGO

Потап разом із сином коментуватимуть матч NAVI на MEGOGO

Потап разом із сином коментуватимуть матч NAVI на MEGOGO

Вже у цей четвер, 17 вересня, о 18:30  на MEGOGO спільно зі студією Maincast відбудеться пряма трансляція матчу української кіберспортивної команди NAVI на турнірі ESL Pro League із дисципліни CS:GO. Коментувати подію буде відомий продюсер, автор року та шоумен Потап разом із сином Андрієм та провідним кіберспортивним коментатором Віталієм v1lat Волочаєм. Переглянути турнір можна абсолютно безкоштовно. 

Суперником NAVI на турнірі стане данська команда Heroic. За підсумками перших п’яти турів ESL Pro League в європейському дивізіоні наші хлопці з NAVI ділять перше місце в своїй групі, проте Heroic — переможець ESL Кельн і третій номер світового рейтингу – відстає всього на одну перемогу. Тож чи вдасться українцям зберегти лідерство – стане відомо вже у четвер. Що цікаво, до складу команди NAVI входить Олександр s1mple Костилєв – один із найкращих гравців світу останніх років. 

«Якби ми з хлопцями, граючи в Counter-Strike, коли він тільки з’явився, знали, на що перетворяться ці змагання, наскільки масовою стане ця культура, яких розмірів сягнуть призові фонди та як високо будуть цінуватися наші гравці, ми б зійшли з розуму! Тому мені так важливо стати частиною цього турніру, і не одному — зі мною буде мій син Андрій, який в темі, грає сам і знає напам’ять усі команди. А NAVI — абсолютно унікальна, народна команда, за яку вболівають прості хлопці. Вони — приклад того, як, займаючись своєю улюбленою справою, можна досягти величезних висот. Щоби бути в темі і добре коментувати, я зараз дивлюся різні матчі, турніри, фінали… Але, якщо що, Андрій мені допоможе. Чекаю перемоги NAVI і яскравих вражень. Ми, музиканти, говоримо так: вперед, із гарячим серцем і холодним розумом. Вперед, NAVI!», – розповідає Потап.

Це цікаво:   У Dota 2 підвищився онлайн після виходу великого поновлення 7.33

«Особисто для мене суперважливо стати частиною такої масштабної події. Я дуже радий, адже це моя найулюбленіша команда з найулюбленішої гри. Для мене це перший турнір, і одразу  такий грандіозний, як ESL Pro League! Хвилююся, чекаю крутих емоцій, суперкіллів від Саші Костилєва і, звичайно, перемоги. Бажаю хлопцям неймовірної удачі. Ми — з ними та за них!», – додає Андрій, син Потапа.

Нагадаємо, на початку літа медіасервіс MEGOGO розпочав співпрацю із провідною європейською компанією-виробником кіберспортивного контенту Maincast. Користувачам медіасервісу доступні до перегляду усі найбільші світові кіберспортивні турніри з Dota 2, CS:GO та інших актуальних дисциплін у прямому ефірі та в записі.

Кіберспорт можна знайти на MEGOGO в розділі «Спорт» на Smart TV, а на мобільних пристроях і на сайті медіасервісу — в окремому розділі «Кіберспорт». 


Новини IT » Інше » Потап разом із сином коментуватимуть матч NAVI на MEGOGO

Опубліковано


Останні новини IT: