Максим Shachlo Абрамовських пропустить кваліфікацію на The International 10

Максим Shachlo Абрамовських пропустить кваліфікацію на The International 10

The International – це найбільший турнір в кіберспортивній дисципліні DoTA 2, у якому бажають взяти участь усі без виключення професійні гравці. Проте, нажаль часом стаються події, які повністю перекреслюють усі подальші плани спортсменів щодо участі у тому чи іншому чемпіонаті. Так сталося, зокрема, з Максимом Shachlo Абрамовських, який отримав травму, що не дозволить йому приймати повноцінну участь у відбірних турнірах. Це може суттєво вплинути на ставки на його команду на різноманітних платформах по типу https://dota-bet.com/ru/. Далі читайте більше інформації за темою.

Яку травму отримав гравець?

Згідно до інформації, яку опублікував на своїй офіційній сторінці команди в соціальній мережі «ВКонтакті» її директор на ім’я Олександр Соломонов, Максиму Абрамовських було діагностовано перелом правої руки. Очевидно,що з такою травмою гравець не в змозі буде ефективно виступати на кваліфікаційних раундах The International 10.

У офіційному звернені керівництва команди до її шанувальників не повідомляється за яких обставин кіберспортсмен отримав свою травму. Невідомо також і те, коли він видужає і буде знову спроможний доєднатися до виступів команди на чемпіонатах. Немає також і точної інформації про те, наскільки серйозний перелом отримав офлейнер команди Team Empire, і чи завадить він йому виступати надалі.

Інформація щодо заміни

З огляду на те, що травма сталася нещодавно, поки що достеменно не відомо, хто замінить Максима Shachlo Абрамовских у найближчих виступах його колективу не тільки на The international 10, а й на інших великих чемпіонатах. Очікується, що ім’я гравця, який стане на заміну офлейнера стане відомим у найближчі дні.

Це цікаво:   Оголошено дату релізу Corsairs Legacy

Керівництво клубу поки що уникає будь-яких коментарів з приводу того, хто може замінити у складі команди Максима Абрамовських. Шанувальники Team Empire поки що не поспішають будувати різноманітні теорії, оскільки чудово розуміють, що претендентів на таку роль є величезна кількість.

Найбільший турнір в кіберспортивній дисципліні DoTA 2

Додаткова інформація про The International 10 та Максима Абрамовських

Згідно до офіційного графіку, кваліфікаційні раунди для країн, що входили до складу СРСР, у чемпіонаті The International 10 мають початися з 23-го червня. Фінал чемпіонату збере навколо себе найкращі команди з усього світу, які будуть змагатися за престижну винагороду а також розділять між собою призовий фонд у розмірі більш ніж 40 000 000 доларів США.

Очікується, що команда, до якої входить Максим Абрамовських – Team Empire, буде змагатися з переможницею пари Winstrike Team – Team Spirit. Сам гравець доєднався до складу команди доволі нещодавно – тільки з 10-го червня. Він замінив собою іншого офлейнера, на ім’я Владислав Petushara Козловський. Шкода, що ми не побачимо Shachlo в дії. Бажаємо йому скорішого видужання! 


Новини IT » Інше » Максим Shachlo Абрамовських пропустить кваліфікацію на The International 10

Опубліковано


Останні новини IT: