Всесвіт можливостей для кожного: Payoneer провів ребрендинг

Всесвіт можливостей для кожного: Payoneer провів ребрендинг

Payoneer, технологічна компанія у сфері комерції, оголосила про ребрендинг. Зміни відображатимуть її поточну позицію на ринку та прагнення бути світовим партнером для цифрової комерції. 

Новий бренд знаменує наступний етап еволюції фінтех-піонера від молодого гравця, який змінював правила, до лідера галузі. Уже цього місяця компанія вартістю приблизно у $3,3 млрд, планує вийти на біржу Nasdaq під тикером PAYO.

Payoneer, “фінтех стартап дофінтехової ери”, народився у 2005 році — на порозі глобального переходу до безмежної цифрової комерції. Величезна мережева екосистема Payoneer пропонує мільйонам підприємств технології, зв’язки та впевненість для участі та процвітання у новій світовій економіці. Від фрілансерів на ринках, що розвиваються, до маркетплейсів і платформ, що змінюють світ, — Payoneer пропонує Всесвіт можливостей для кожного.

«Ми живемо в епоху відкритої комерції, — заявив Скотт Галіт, СЕО Payoneer, — у час, коли весь світ рухається в єдиному цифровому ритмі, і будь-хто з будь-якого точки планети може реалізувати свій потенціал. Це реальність, до якої ми завжди прагнули. Новий бренд створений вести нас уперед, зберігаючи вірність нашій меті: уявляти, створювати та надихати універсальне майбутнє комерції разом із мільйонами наших клієнтів і партнерів у всьому світі».

Ігор Ковальов, генеральний менеджер Payoneer в Україні та Білорусі зазначив: «Щодня ми наполегливо працюємо, щоб допомагати українському бізнесу інтегруватися у глобальні процеси, розвиватися та досягати вершин, що обмежуються лише нашою уявою. Майбутнє, що пропонує Payoneer, — це натхнення, візія та по-справжньому універсальні можливості. Саме це відображає наш новий візуальний стиль».

Колір нового бренду Payoneer — “універсальний”. Він відображає обіцянку компанії бути всюди та для всіх. Новий символ — коло — ілюструє становлення Payoneer як єдиного,  універсального партнера для майбутнього комерції. Партнера, який надає більше можливостей, аніж будь-хто інший.

Це цікаво:   Для студентів та старшокласників: змагання CTF – крок до кар’єри у сфері кібербезпеки

Сам бренд розроблений у партнерстві з глобальною бренд-компанією venturethree. Джейсон Лоуінгс, креативний директор venturethree, заявив про проєкт: «У сучасному просторі платіжних і фінансових сервісів багато гравців, але Payoneer унікальний широтою, глибиною та цілісністю своїх глобальних екосистем. Це справді універсальний бізнес з оптимістичною глобальною перспективою. Він об’єднує ринки, системи, компанії та підприємців — у будь-якій точці світу. Саме тому новий символ Payoneer відображає Всесвіт можливостей, доступних завдяки їхнім численним продуктам, послугам і платформам».

Дізнайтеся більше в блозі Payoneer і завантажте новий логотип за посиланням.

Примітка: У лютому 2021 року компанія Payoneer уклала угоду та план реорганізації з FTAC Olympus Acquisition Corp (NASDAQ: FTOC), у результаті чого Payoneer має стати публічно зареєстрованою юридичною особою США. Очікується, що угода завершиться наприкінці червня 2021 року, і Payoneer, як очікується, вийде на біржу Nasdaq під тикером PAYO.


Новини IT » Інше » Всесвіт можливостей для кожного: Payoneer провів ребрендинг

Опубліковано


Останні новини IT: