Перший сертифікований тренінговий центр з мови програмування Swift

Перший сертифікований тренінговий центр з мови програмування Swift

Приватний ліцей повного циклу Liko-School за підтримки своїх партнерів, компаній АСБІС-Україна та iOn відкрила перший в Україні сертифікований навчальний центр для програмістів на мові Swift.

Навчальний центр з мови програмування Swift під егідою Liko-School є першим та єдиним в Україні офіційним навчальним центром, який сертифіковано компанією Apple. Його викладачі обов’язково мають сертифікати від Apple на право викладати в такому центрі. Після завершення навчання та успішного складання іспитів кожний учень також отримує особистий сертифікат від компанії Apple, який засвідчить їх вміння програмувати на Swift.

Компанія Apple створила мову Swift в 2014 році, підтримує глобальну спільноту програмістів та може сертифікувати навчальні центри з вивчення цієї мови. За допомогою цієї інтуїтивно зрозумілої мови програмування розробляють додатки, які ефективно працюють в екосистемі пристроїв та програмних засобів Apple.

Мова програмування Swift є постійним учасником рейтингів найпопулярніших мов програмування. Це найактуальніша мова програмування для розробки додатків для операційних систем iOS та macOS. Популярність Swift та попит на кваліфікованих програмістів, які знаються на цій мові, зростає з року в рік.

Приватний ліцей повного циклу Liko-School надає своїм учням сучасну освіту та найактуальніші знання. Здійснюється профільне навчання учнів старших класів за кількома освітніми напрямами, зокрема, за напрямом інформаційних технологій.

Олена Кухаревська директорка Liko School зазначає: «Ми впевнені, що в навчальному центрі для Swift-програмістів слухачі отримають поглиблене розуміння сучасних інформаційних технологій. А профільне навчання за цим напрямом допоможе учням старших класів планувати своє професійне майбутнє та правильно оцінювати кар’єрні перспективи після здобуття вищої освіти та вдалого працевлаштування в IT-компаніях».

Учні навчального центру для Swift-програмістів отримають знання та навички з програмування, достатні для успішної роботи в міжнародних та вітчизняних IT-компаніях, а також для впевненого кар’єрного зростання. Програмісти із знанням мови Swift мають великі переваги на глобальному ринку праці. Наприклад, зараз в Україні в галузі мобільної розробки основною мовою Swift користуються 34,2% програмістів.

Це цікаво:   Анонс про дату релізу Corsairs Legacy

Навчальні програми Swift-центру розраховані на учнів старших класів, студентів вишів, новачків та початківців. Слухачі отримають базові знання з теорії програмування. Також дізнаються про структуру, синтаксис, основні конструкції та шаблони мови Swift. Надаються навички створення робочого програмного коду та додатків в інтегрованому середовищі розробки Xcode, за допомогою фреймворків Cocoa та Cocoa Touch.

Навчання мові Swift в офіційному сертифікованому навчальному центрі  розпочнеться вже 1 жовтня 2021 року та продовжиться до 1 червня 2022 року.

Компанія АСБІС-Україна є офіційним дистриб’ютором продукції компанії Apple і сприяє популяризації в Україні технологій та засобів розробки всесвітньо відомого бренда. Цього разу АСБІС-Україна підтримала освітній проект Liko-School, який має метою надавати молоді знання та навички роботи з технологіями, програмними засобами та інструментами розробки компанії Apple.

«АСБІС-Україна є традиційним і найважливішим в Україні партнером Apple. Нашим приємним обов’язком є поширення та всебічна допомога розвитку екосистеми Apple. В цій роботі українська молодь, яка здійснює свої впевнені кроки на шляху до розбудови успішної кар’єри, є нашою головною цільовою аудиторією», – зазначає Олексій Гребенєв, керівник корпоративних продажів продукції Apple компанії АСБІС-Україна.

Також зауважимо, що технічним партнером навчального центру для Swift-програмістів є компанія iOn. Це єдина в Україні компанія, яка має статус Apple Premium Reseller. Завдяки такому співробітництву слухачі навчального центру, майбутні програмісти на Swift отримають спеціальну пропозицію та зможуть придбати нові MacBook та iPad зі знижкою 5 % та додатковими бонусами за допомогою програми лояльності для Клієнтів iOn.

 “В нашому магазині Ви знайдете повний асортимент новинок Apple – комп’ютерів Mac, смартфонів iPhone, планшетів iPad та інших продуктів. Також є велике розмаїття аксесуарів для них та програмного забезпечення. iOn – це не тільки магазин. Це ще й центр компетенції Apple в Україні. Наш статус Apple Premium Reseller передбачає високий рівень професіоналізму та досконале знання продуктів бренду. А також обслуговування клієнтів на найвищому рівні, повноцінну та об’єктивну консультацію з будь-якого питання, пов’язаного з продукцією Apple. Та, безумовно, активну участь в освітніх та соціальних проектах України.” – зазначає Микола Троценко, директор Компанії iOn.

Всі консультанти мережі iOn мають сертифікацію Apple, та регулярно підвищують свою експертність на курсах. 

Це цікаво:   Попри повномасштабну війну середньорічний приріст доходів в українських МСБ склав 8% за 2021-2022 роки — дослідження Payoneer

Новини IT » Інше » Перший сертифікований тренінговий центр з мови програмування Swift

Опубліковано


Останні новини IT: