Нова демоверсія Corsairs Legacy вже доступна!

Нова демоверсія Corsairs Legacy вже доступна!

Спеціально для фестивалю українських ігор команда Mauris підготувала нову демо версію Corsairs Legacy з тематичним контентом. Також Corsairs Legacy пройшла відбір на участь у Future Games Show в рамках Gamescom в категорії ігор, в які вже можна пограти.

Команда вирішила показати одну главу з основної гри з повною локалізацією на 12 мов. В рамках нового демо користувачі зможуть побачити 2 нові острови в морському режимі – Тринідад і Тобаго, та пройти початкові місії

Фестиваль українських ігор вже розпочався і триватиме до вечора 24 серпня. В рамках цього фестивалю та Future Games Show Gamescom команда Mauris запустила стрім, впродовж якого Володимир Бондаренко, керівник проєкту Corsairs Legacy, гратиме в нову демо версію, ділитиметься інсайдами розробки, особливостями першого релізу та деякими планами. Якщо ви хочете підтримати проєкт, залишайте сторінку Corsairs Legacy в Steam відкритою у фоні до вечора четверга, 24 серпня.

Спеціально для фестивалю українських ігор команда проєкту додала в нову демо версію можливість змінювати одяг головному герою і зробила можливість вдягнути вишиванку, яку можна буде знайти в перших місіях, щоб далі проходити гру в українському національному вбранні.

Всі, хто долучаться до активного тестування з наданням зворотного зв’язку в грі, натиснувши F11, або через форму на офіційному сайті, отримають приємний цифровий бонус від розробників під час релізу Corsairs Legacy.

Corsairs Legacy в Steam: 

https://store.steampowered.com/app/1594880/Corsairs_Legacy/

Щоденник розробки №24:

Запис стріму в 4К:

Це цікаво:   Статистика ігор, випущених у 2023 році в Steam, від українських розробників

Новини IT » Інше » Нова демоверсія Corsairs Legacy вже доступна!

Опубліковано


Останні новини IT: