“ІТ-Інтегратор” та Cisco підписали пряму угоду про співпрацю

“ІТ-Інтегратор” та Cisco підписали пряму угоду про співпрацю

За договором “ІТ-Інтегратор” стає для Cisco партнером першого рівня – Tier 1. Це означає, що компанія зможе поставляти замовникам рішення вендора за прямим контрактом, минаючи послуги дистриб’юторів, і пропонуючи їм оптимальні ціни.

“За прямим контрактом ланцюжок постачання скорочується до виду “вендор-системний інтегратор-клієнт”. Це дозволить нам збільшити маржинальність своєї роботи й запропонувати клієнтам більш вигідні контракти. Прямий договір це показник нашої успішної роботи з Cisco протягом останніх кількох років. І ми дуже вдячні нашому партнеру за надану високу довіру і можливість поставляти його рішення в Україні на ексклюзивних умовах”, – коментує голова наглядової ради компанії “ІТ-Інтегратор”Андрій Верба.

“ІТ-Інтегратор” один з найбільших постачальників рішень Cisco в Україні. Наша спільна робота на ІТ-ринку постійно посилюється, і підписання прямого договору логічний крок у розвитку цієї співпраці. Упевнений, що наше партнерство додатково прискорить процеси по цифровізації економіки України”, – говорить керівник бізнесу Cisco в Україні Сергій Мартинчук.

“ІТ-Інтегратор” сьогодні має статус Cisco Gold Certified Partner з такими спеціалізаціями рівня Advanced для корпоративного сегмента:

Enterprise Networks Architecture

Collaboration Architecture 

Data Center Architecture 

Security Architecture

Unified Contact Center Enterprise Authorization

У квітні “ІТ-Інтегратор” став єдиним партнером Cisco в Україні, який був відзначений нагородою The Best Partner of Ukraine на Cisco CIS Partner Summit, який пройшов в Молдові.

Це цікаво:   «Хуавей Україна» передала сучасне серверне обладнання університету КПІ

Новини IT » Прес-релізи » “ІТ-Інтегратор” та Cisco підписали пряму угоду про співпрацю

Опубліковано


Останні новини IT: