Huawei визнано виробником року телеком-обладнання і рішень в Україні

Huawei визнано виробником року телеком-обладнання і рішень в Україні

Експертна комісія Telecom Awards насамперед брала до уваги масштаби впровадження телекомунікаційних рішень протягом року на території України. Іншими важливими характеристиками при визначенні переможців були інноваційність, технологічність, загальне позиціонування компанії на ринку, репутація та відгуки операторів, а також внесок у розвиток телеком-галузі України. Проекти мали бути виконані за період з вересня 2018 року до серпня 2019 року. 

Зокрема, у листопаді 2018 року Huawei Ukraine провела у Києві масштабний форум із широкосмугового фіксованого доступу до мережі інтернет. У грудні 2018 року відбулася зустріч представників університетів, що брали участь у проекті «Насіння для майбутнього».

У лютому-червні 2019 року Huawei Ukraine та Vodafone Україна протестували новітні технології для збільшення швидкості передачі даних і розширення ємності мережі 3G і 4G у Харкові в межах проекту «Золотий кластер». Для розширення LTE застосовували активні антени з підтримкою двох діапазонів і 4×4 MIMO, а також RRU2600 з підтримкою 4×4. Для UMTS використовували метод сплітування. Результати — поліпшення трафіку до 21%, 50% зменшення навантаження на мережу, поліпшення швидкості передачі даних майже в 1,6 рази і покращення покриття на 26%.

«Telecom Awards ― це унікальна платформа, в межах якої представники телекомунікаційної та медіагалузей обмінюються досвідом, встановлюють нові партнерські стосунки та обговорюють головні тренди індустрії. Ми вітаємо Huawei з отриманням нагороди «Виробник року–2019». Huawei є лідером у сфері інформаційно-комунікаційних технологій, і ми розраховуємо на продовження нашого партнерства», ― коментує Анатолій Фроленков, представник Telecom Awards.

Визнання всеукраїнського масштабу має велике значення для компанії Huawei. «Нагорода від Telecom Ukraine є доказом успішної діяльності у сфері телекомунікацій, котру високо оцінюють як користувачі, так і експерти індустрії. Ми плануємо й надалі розвивати виробництво телекомунікаційного інтелектуального обладнання та рішень для надання доступу до цифрових технологій для всіх», ― зазначив Олександр Сербін, директор із розвитку бізнесу компанії Huawei Ukraine.

Це цікаво:   Відкрито прийом заявок на участь у премії Women SME Leaders Awards від Mastercard

Huawei Ukraine є однією з найпотужніших IT-компаній, серед тих, що працюють в Україні. Компанія організовує масштабні галузеві заходи для обміну досвідом та ознайомлення з новими технологіями, серед них — MBB Forum, FBB Forum, IT Day, IP Day та інші.

Як соціально відповідальна компанія, Huawei Ukraine переймається розвитком молоді. Так, за три роки реалізації проекту для талановитої молоді Seeds for the Future 30 студентів з різних ВУЗів із 8 міст України відвідали штаб-квартиру Huawei. У 2017 році компанія надала іменні стипендії студентам Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорського і відкрила другий клас Академії Huawei в КНУ імені Тараса Шевченка. З 2016 року Huawei Ukraine підтримує конкурси стартапів Sikorsky Challenge (Київська політехніка) та ІТ-фестиваль Tetrix (КНУ імені Шевченка).

Головною темою конференції Telecom Ukraine 2019 стала «Держава у смартфоні». Компанія Huawei Ukraine долучилася до проведення TU2019, а також взяла участь у виставці обладнання та рішень у рамках заходу. Зокрема, Huawei спільно із системним інтегратором ITbiz Solutions представила нову лінійку пасивних технологій оптичних мереж доступу GPON. Інноваційна інтегрована мультисервісна платформа SmartAX EA5801 від Huawei дозволяє провайдерам інтернет-сервісу прискорити розгортання GPON-мереж. Новинка підходить для встановлення як у приміщеннях, так і на вулицях. Також компанія презентувала обладнання для ущільнення каналів зв’язку, промислові маршрутизатори з підтримкою IoT-технологій та високопродуктивні комутатори.


Новини IT » Прес-релізи » Huawei визнано виробником року телеком-обладнання і рішень в Україні

Опубліковано


Останні новини IT: