Kyiv Signals – нова креативна агенція для середнього та великого бізнесу

Kyiv Signals – нова креативна агенція для середнього та великого бізнесу

В Києві відкрилася нова креативна агенція Kyiv Signals. Вона сформувалася з креативного відділу діджитал-агенції UAMASTER. 

Директор UAMASTER Юрій Висовень виділив креатив в окремий бізнес для того, щоб і UAMASTER, і нова агенція мали більше чітке позиціонування на ринку. “Креативний відділ вже давно створює 360° комунікації будь-якої складності, не обмежуючись діджитал-інструментами. Стало зрозуміло, що креативу вже тісно в агенції з приставкою “діджитал”, — підкреслює Юрій.

Kyiv Signals зосередиться на креативній стратегії, бренд-комунікаціях, нестандартних механіках та діджиталі. 

“Наша агенція заснована на концепції чесних і простих, проте не примітивних сигналів. А Київ став для нас місцем зустрічі, розповсюдження та посилення наших власних сигналів в світ. Ми віримо в створення красивої та емоційної роботи, яка дотримується бізнес-цілей клієнта та знаходить відгук в його аудиторії.”, — пояснює Андрій Маноха, керуючий партнер і креативний директор Kyiv Signals.

Ще в складі UAMASTER команда Kyiv Signals працювала над комерційними та соціальними проектами, серед яких кампанії для Samsung, Groupe SEB (Tefal, Moulinex, Rowenta), Pact/USAID та інших клієнтів. В 2019 році роботи агенції були відзначені за креативну ефективність, соціальну користь та дизайн на фестивалях Effie Awards Ukraine, White Square, ADC*UA, KIAF, Wow Done Awards и Ukrainian Design: The Very Best Of. 

UAMASTER — це діджитал-агенція, яка існує з 2004 року. За цей час вони реалізували більш ніж 7000 рекламних кампаній в 65 країнах, а 2019 році стали єдиною агенцією в Україні, яка отримала нагороди на всіх фестивалях Ukrainian Creative Week. Вона спеціалізується на розробці та впровадженні digital стратегії та управлінні рекламними кампаніями в інтернеті.

Це цікаво:   Vodafone побудував мережу GPON ще у 3000+ багатоквартирних будинках

Новини IT » Прес-релізи » Kyiv Signals – нова креативна агенція для середнього та великого бізнесу

Опубліковано


Останні новини IT: