MEGOGO запускає власний інтерактивний 4К-канал

MEGOGO запускає власний інтерактивний 4К-канал

На медіасервісі MEGOGO розпочав мовлення перший власний інтерактивний 4К-канал [М] 4К, який збиратиме найпопулярніші різножанрові фільми ультрачіткої якості.

Канал [М] 4К мовитиме цілодобово та буде доступний на пристроях, що мають підтримку 4К. Серед фільмів, які показуватиме канал: «Вовк з Уолл-стріт», «Рок на Сході», «Готель Мумбаї», «30 шалених бажань» та багато інших відомих кінострічок останніх років.

«MEGOGO продовжує змінювати звичне ТБ. Відтепер список наших власних інтерактивних каналів поповнив [М] 4К, який дозволить користувачам переглядати культові фільми неймовірної якості просто 24/7. Обмежуватися запуском одного 4К-каналу ми не збираємось, вже скоро глядачам презентуємо ще декілька каналів із ультрачітким контентом», – додає Іван Шестаков, директор зі стратегічного розвитку MEGOGO.

[М] 4К – один із понад 55 власних інтерактивних каналів MEGOGO. Кожен такий  [М] канал має власний тематичний плейлист та функціонал, що включає паузу, перемотування назад чи вперед, можливість обрати контент як із архіву, так і з подальшого «ефіру», функцію обрання звукової доріжки чи субтитрів.

Канал [М] 4К вже доступний користувачам передплати «ТБ і Кіно: Максимальна».

Нагадаємо, наприкінці грудня 2019 року MEGOGO провів першу в Україні 4К-трансляцію футболу. Користувачі медіасервісу змогли приєднатись до перегляду матчу Реал Мадрид – Атлетік.

Це цікаво:   LG постачатиме власну платформу для автомобільного контенту суббренду преміум-сегменту Genesis від Hyundai Motor Group

Новини IT » Прес-релізи » MEGOGO запускає власний інтерактивний 4К-канал

Опубліковано


Останні новини IT: