На 4 дні швидше: картки Payoneer повністю активні

На 4 дні швидше: картки Payoneer повністю активні

2 липня 2020 року міжнародна платіжна платформа Payoneer повністю відновила всі сервіси карток Payoneer Prepaid Mastercard®. Кошти з карток вже можна переводити на банківські рахунки. Крім того, запрацювали сервіси здійснення платежів і управління валютами. Ці послуги, звичайно, йдуть як додаток до можливості зняття готівки у банкоматах і касах.

Раніше очікувалося, що в Payoneer зможуть активувати перераховані вище функції тільки 6 липня.

«Ми відреагували на відгуки наших клієнтів і завдяки цілодобовій роботі змогли запустити все сьогодні. Незабаром ми також надамо нашим клієнтам можливість поповнювати картки новими коштами. Ми робимо це поетапно і повідомимо вам, коли така можливість запрацює для вашого профілю, тому обов’язково стежте за електронними листами від Payoneer з інформацією», – повідомила в COO Payoneer Керен Леві у своєму відео-зверненні.

Також, Карен Леві повідомила, що завершивши аудит і знявши блокування з Wirecard UK, FCA підтвердили: всі кошти держателів карток зберігаються на захищених трастових рахунках у банках 1-го рівня у Великобританії, відповідно до їх вимог і відповідно до ліцензії.

FCA продовжує уважно стежити за діяльністю Wirecard і пропонувати додаткові вимоги для забезпечення більш високого рівня нагляду.

Ми робимо все можливе, щоб надати вам краще рішення і надалі не допустити впливу будь-яких зовнішніх факторів на кошти наших клієнтів.

Також, Карен пообіцяла надавати більше інформації у найближчі дні.

Більше інформації – у відео-зверненні.

Нагадаємо, раніше, 25 червня 2020 року, дочірня фінтех-компанія Wirecard – Wirecard AG в Німеччині – виявилася причетна до великого шахрайства і оголосила про свою неспроможність. Ряд компаній і платіжних рішень, які співпрацюють з Wirecard зіштовхнулися з різними труднощами. Тимчасово виявилися замороженими кошти на картках міжнародної платформи Payoneer. При цьому картки Payoneer випускає Wirecard UK у Великобританії. Проте, ця ситуація вплинула на всіх.

Це цікаво:   Vodafone забезпечив 4G інтернетом 5000 школярів із соціально вразливих категорій

Новини IT » Прес-релізи » На 4 дні швидше: картки Payoneer повністю активні

Опубліковано


Останні новини IT: