Huawei оновлює свої мобільні сервіси, забезпечуючи поліпшений користувацький досвід

Huawei оновлює свої мобільні сервіси, забезпечуючи поліпшений користувацький досвід

Останнє оновлення екосистеми мобільних сервісів Huawei торкнулося основних програм і сервісів, серед яких Huawei Assistant, Huawei Petal Search та інші

Huawei, провідний світовий технологічний гігант, презентує останні оновлення програмного забезпечення мобільних сервісів Huawei для різних моделей своїх смартфонів.

Протягом наступних місяців українським власникам смартфонів Huawei з EMUI 8.0 версії і вищої стане доступною ціла низка поліпшених додатків та сервісів. Створені з думкою про забезпечення конфіденційності користувачів, вони також мають додаткові корисні функції. Оновлений і візуально змінений Huawei Assistant гарантує поліпшений доступ до будь-якого файлу на смартфоні. Пошуковий сервіс Petal Search, що працює на базі штучного інтелекту, забезпечує розширені пошукові можливості. А браузер Huawei гарантує безпечну та швидкісну роботу в інтернеті.

Просто прийнявши пропозицію про оновлення, користувачі отримають ефективніші сервіси. А дозволивши додаткам автоматично завантажуватися й оновлюватися безпосередньо в AppGallery, їх можна легко підтримувати в актуальному стані.

Головні оновлення стосуватимуться таких додатків і сервісів Huawei:

Асистент. Huawei Assistant не лише набуває нового вигляду. Він надає актуальну інформацію та послуги в режимі реального часу, забезпечуючи миттєвий доступ до місцевих новин, прогнозу погоди, розкладу транспорту, підсумків біржових торгів, спортивних результатів за допомогою провідних технологій штучного інтелекту. Відтепер уся необхідна інформація доступна користувачу в одному місці після простого свайпу праворуч по головному екрану. Функція пошуку на базі штучного інтелекту спрощує пошук у збережених даних (з електронної пошти, контактів, календаря тощо), онлайн-даних (із браузера, встановленого за замовчуванням) і стрічці новин. Оновлення надасть можливість персоналізувати інтерфейс, що поліпшить користувацький досвід.

Браузер. Браузер Huawei надає більше функцій для користувачів, серед яких режим приватного перегляду та блокування поп-ап вікон, аби забезпечити безпечну, конфіденційну та високошвидкісну роботу. Він також пропонує миттєвий доступ до останніх новин, опублікованих обраними місцевими, регіональними та міжнародними ЗМІ, під час перегляду стрічки новин, яка віднині включає кілька нових каналів, таких як відео, подкасти та розваги. Точніший алгоритм штучного інтелекту надає смарт-рекомендації, допомагаючи користувачам мінімізувати час, який вони витрачають на пошук потрібної інформації.

Це цікаво:   Huawei створює орієнтовані на майбутнє центри обробки даних з екологічними, простими, розумними та надійними (GSSR) інноваціями

Game Center. Ігрова платформа Game Center дозволяє користувачам смартфонів Huawei та інших брендів легко й зручно знаходити улюблені ігри, грати в них і ділитися прогресом, роблячи скриншоти чи записи з екрана. Користувачам також доступний режим невтручання (non-interference mode), який передбачає, що геймери можуть переривати ігровий процес під час вхідного дзвінка, про який їм сповістить поп-ап вікно. До того ж учасникам геймерської платформи доступні ексклюзивні пропозиції — призи, сертифікати й інші винагороди за ігрові досягнення.

Petal Search. Оптимізована пошукова система пропонує низку послуг у понад 20 сферах. Зокрема, новини, додатки, локальні сервіси, туристичні пропозиції, шопінг. Програма надає розширені можливості на основі штучного інтелекту, що забезпечує більш релевантні результати пошуку за зображеннями. Голосовий пошук діє майже для всіх країн та основних мов. Petal Search також дозволяє користувачам шукати за підкатегоріями: інтерв’ю, відео, подкасти, статті та зображення.

Petal Maps. Карти Petal Maps пропонують оптимізовані навігаційні послуги з можливістю налаштовувати оновлення щодо трафіку та транспорту. Вони мають додаткові інформаційні шари, такі як оновлення ситуації щодо розповсюдження COVID-19 й інформація про маршрути автобусів. Petal Maps також забезпечують навігацію за допомогою Head-Up Display (HUD) — проєкційного дисплея на лобовому склі автомобіля для більш безпечного кермування, адже водій може не відривати своєї уваги від дороги. Крім того, Petal Maps дають користувачам можливість спільно створювати карти, додавати свої улюблені місця, включати функції коментування, що дозволяє персоналізувати карти та перетворювати їх на щоденний інформаційний центр.

Інші доступні додатки включають Books для поліпшеного читацького досвіду та LinkNow — платформу комунікаційних й освітніх послуг. Остання має такі функції, як миттєве спілкування, відеоконференції, документи й сервіси для забезпечення онлайн-роботи класної кімнати.

Це цікаво:    «Хуавей Україна» підтримує українських студентів у межах MWC та European Talent Summit 2024

«Останнє оновлення мобільних сервісів Huawei є простим і важливим способом надати користувачам доступ до найсучасніших функцій, які зроблять їхній досвід використання смартфона зручнішим, ніж будь-коли раніше. З поліпшеними сервісами Huawei ви зможете отримати більше від свого смартфона та поліпшити ваше цифрове життя, при цьому не хвилюючись за власну безпеку та конфіденційність, тому що Huawei вже про це потурбувався», — прокоментувала Анастасія Литвин, керівник напряму мобільних сервісів Huawei Україна.

Останні оновлення дозволять користувачам відкривати для себе більше нових програм в AppGallery та керувати своїми улюбленими додатками, адже вони мають можливість завантажувати або видаляти сервіси в будь-який час.

Для отримання докладнішої інформації відвідайте AppGallery.


Новини IT » Прес-релізи » Huawei оновлює свої мобільні сервіси, забезпечуючи поліпшений користувацький досвід

Опубліковано


Останні новини IT: