LG представила LG Business Cloud на ISE 2024

LG представила LG Business Cloud на ISE 2024

Нова хмарна платформа, яка підходить як для малого бізнесу, так і для великих підприємств, оптимізує керування рішеннями LG Digital Signage

Компанія LG Electronics (LG) представила інноваційну платформу хмарних рішень LG Business Cloud на виставці Integrated Systems Europe (ISE) 2024. Нова зручна платформа дозволяє бізнес-клієнтам переглядати та підписуватися на хмарні рішення LG Digital Signage та керувати ними віддалено. LG Business Cloud сумісна з кількома лінійками LG Digital Signage, включаючи дисплеї Micro LED, комерційні телевізори, лінійку прозорих OLED Signage та LED дисплеї.*

LG Business Cloud надає користувачам змогу створити комерційне хмарне рішення для своїх LG digital signage за допомогою простого процесу одноразової реєстрації. Окрім усунення необхідності переглядати кілька різних сторінок, надсилати запити та спілкуватися з торговими представниками, нова платформа пропонує навчальні відео (від початкового до експертного рівня), які задовольняють різноманітні потреби бізнесу та пояснюють, як отримати максимальну віддачу від спеціалізованих хмарних пропозицій від LG. Крім того, структура LG Business Cloud підвищує зручність для споживачів, дозволяючи відповідати на запити клієнтів безпосередньо на веб-сайті.

Платформа включає рішення для керування контентом LG SuperSign Cloud Digital Signage (CMS) і LG Pro:Centric Cloud, CMS компанії, що орієнтовано на готельне телебачення. Такі рішення дають користувачам можливість налаштовувати контент (наприклад, привітальні повідомлення, інформацію про заклади та рекламні акції), що відображається на цифрових вивісках, а також графік показу. Також у LG Business Cloud є рішення для дистанційного керування LG ConnectedCare, яке активно відстежує продуктивність/стан вивісок LG і негайно надсилає сповіщення електронною поштою, якщо помічені непередбачувані події. До того ж, LG ConnectedCare дозволяє користувачам дистанційно регулювати різні параметри, такі як яскравість екрана та гучність.

Це цікаво:   LG представляє смарт-монітор MyView 4K на CES 2024

Універсальна платформа Business Cloud дає користувачам можливість дослідити всі хмарні рішення LG і випробувати їх самостійно, скориставшись запропонованими пробними ліцензіями. Обравши хмарне рішення LG, на яке вони бажають підписатися, споживачі ладні налаштувати тривалість відповідної ліцензійної угоди та з легкістю активувати ліцензію після покупки. Більше того, LG Business Cloud не накладає обмежень на кількість пристроїв, які можна використовувати для доступу, чим розширює перспективи керування вивісками для бізнесів будь-яких розмірів, від малих підприємств до корпоративних гігантів. 

Крім того, LG Business Cloud може похвалитися зручним інтерфейсом, який робить його доступним для користувачів будь-якого рівня. Вони можуть відстежувати стан підключених вивісок LG digital signage в режимі реального часу та насолоджуватися зручним дистанційним керуванням без зусиль. Клієнти ладні скористатися функціями дистанційного керування, такими як увімкнення/вимкнення та перезавантаження, а також приладовою панеллю, яка дозволяє швидко перевірити робочий стан вивісок.

Крім того, партнерські рішення, запропоновані через LG Business Cloud, також включають додатки медіа-арту, які забезпечують користувачам доступ до різноманітних динамічних творів мистецтва, а також сервіси, що надають інформацію про погоду, авіарейси та місцевий туризм у режимі реального часу.

Цінний інструмент для роздрібних, корпоративних і державних клієнтів, LG Business Cloud — універсальне рішення для порівняння, підписки та керування хмарними рішеннями LG Digital Signage. Воно консолідує низку пов’язаних послуг і функцій, щоб підвищити загальний досвід клієнтів, та з часом охопить додаткові категорії продуктів, щоб забезпечити ще більшу цінність і зручність. 

На виставці CES 2024 генеральний директор LG Вільям Чо відзначив бізнес B2B як новий двигун зростання LG, зазначивши, що компанія розширить портфоліо продуктів, щоб долучити ще більше інноваційних рішень, орієнтованих на споживачів. Після минулорічного успішного запуску бізнесу рішень для дому, що поєднує підписку на послуги з розумною побутовою технікою, LG планує використовувати ту саму модель (бездоганно інтегровані послуги та обладнання) для розвитку бізнесу рішень B2B.

Це цікаво:   Зареєструвати мобільний номер тепер можна у MyVodafone через Дію

«LG Business Cloud — спеціальна платформа, яка спрощує керування хмарними рішеннями LG Digital Signage для підприємств будь-якого розміру, — зазначив Пайк Кі Мун, старший віце-президент і керівник бізнес-підрозділу Information Display компанії LG Business Solutions. «LG є постачальником комплексних рішень, що пропонує інноваційні рекламні дисплеї та зручне програмне забезпечення, які заощаджують час та покращують клієнтський досвід».

LG Business Cloud представили на виставці ISE 2024 у залі 3 (стенд 3K 100) конференц-центру Gran Via Fira Barcelona з 30 січня по 2 лютого, а запуск запланований на перший квартал цього року. Можливість придбати рішення в LG Business Cloud спочатку стане доступною в Північній Америці, а згодом пошириться на інші ринки світу, зокрема Південну Корею та Європу.


Новини IT » Прес-релізи » LG представила LG Business Cloud на ISE 2024

Опубліковано


Останні новини IT: