Softprom підписав партнерську угоду з Bugcrowd, щоб демократизувати краудсорсингову кібербезпеку на нових ринках

Softprom підписав партнерську угоду з Bugcrowd, щоб демократизувати краудсорсингову кібербезпеку на нових ринках

Value Added IT Distributor Softprom та Bugcrowd, постачальник краудсорсингової платформи з мультирішенням в напрямку кібербезпеки, підписали угоду про партнерство, що охоплює Європу та більшу частину Центральної Азії. Тепер Softprom продаватиме і розповсюджуватиме провідну в галузі Bugcrowd™ Security Knowledge Platform™ у Європейському Союзі, Швейцарії, Азербайджані, Вірменії, Грузії, Казахстані, Киргизії, Молдові, Україні, Узбекистані, Таджикистані та Туркменістані.

Партнерські відносини розширюють можливості Bugcrowd на нових ринках та територіях і підкреслюють постійне зростання компанії в рамках партнерської екосистеми, це один із важливих пріоритетів Bugcrowd.

Краудсорсинг — це загальносвітова тенденція, і ми раді запропонувати послуги аутсорсингу ІТ-безпеки для корпоративних клієнтів через нашу партнерську мережу. Продаючи послуги платформи Bugсrowd, такі як білі хакери зі Східної Європи, ми допомагаємо місцевій економіці та підвищуємо безпеку активів наших клієнтів», – сказав Павло Жданович, керуючий директор Softprom Group.

«Кібербезпека – це безмежне питання; кожна організація у світі є мішенню. Нестача навичок у галузі кібербезпеки також має глобальний характер, через що компаніям складно зберегти навички, необхідні для забезпечення безпеки, сказав Джейсон Коуї, віцепрезидент із глобальних продажів та стратегічних альянсів Bugcrowd. «Це партнерство – крок уперед, оскільки ми продовжуємо створювати рівні умови для кібербезпеки для всіх і скрізь, щоб перемагати зловмисників у їхній власній грі».

Згідно з недавнім дослідженням Qualys, зловмисникам потрібно в середньому трохи менш як двадцять днів, щоб використовувати вразливість як зброю, тоді як захисникам потрібно в середньому тридцять днів для виправлення, що залишає одинадцять днів потенційної експлуатації. У нашій все більш глобальній і розподіленій робочій силі організації усвідомлюють необхідність у безперервних рішеннях безпеки в режимі реального часу, які встановлюють запобіжну, а не реактивну позицію безпеки щодо цих агресивних загроз, що постійно розвиваються.

Це цікаво:   SOFTICO та CyberGhost уклали офіційне стратегічне партнерство

Згідно з партнерською угодою, Softprom просуватиме і поширюватиме рішення Bugcrowd для боротьби з зростаючими загрозами по всьому світу. Softprom, якому довіряють понад 1200 партнерів, підвищує ефективність роботи з клієнтами, надаючи високоякісні ІТ-рішення та послуги у тридцяти країнах.

The Bugcrowd Security Knowledge Platform™

  • Комплексне безпекове рішення, яке охоплює Penetration Testing as a Service (PTaaS) /тестування на проникнення як послуга/, Bug Bounty /винагорода за знаходження помилок/, Vulnerability disclosure programs (VDPs) /програма виявлення вразливостей/, та Attack surface management (AS ) /контроль поверхні атак/ для вирішення завдань у потрібний час, щоб перешкодити зловмисникам у їхній власній грі.

Penetration Testing as a Service (PTaaS)

  • Послуга тестування на проникнення від Bugcrowd дозволяє клієнтам за кілька кліків запустити високоефективний пентест, що скорочує час налаштування з декількох днів до декількох годин.

Bug Bounty, створена на базі Bugcrowd Security Knowledge платформи

  • Bugcrowd пропонує винагороду за виявлення помилок: сортування на основі машинного навчання (CrowdMatchTM) та десятирічний досвід роботи з тисячами клієнтів.

Vulnerability Disclosure Program (VDP)

  • Програма виявлення вразливостей Bugcrowd (VDP) встановлює правила участі громадськості у надсиланні звітів про вразливості загальнодоступних активів, а потім координує їхню внутрішню обробку. Також створена на базі Bugcrowd Security Knowledge Platform™, керовані VDP Bugcrowd надають канали надсилання, сортування, інтеграцію та звітність з даними з тисячі минулих досвідів роботи з клієнтами, які інформують про все, що відбувається.

Attack Surface Management

  • Рішення ASM від Bugcrowd надає технології та дані, які дозволяють організаціям виявляти приховані або забуті активи (Asset Inventory), а потім призначати їм ризики та пріоритизувати їх (Asset Risk). Bugcrowd ASM – це найретельніша оцінка можливих поверхневих ризиків для атак. Вона виходить далеко за рамки інших рішень, допомагаючи зрозуміти та визначити ризики для всіх цифрових активів.
Це цікаво:   Компанія Softprom отримала статус Google Cloud Partner

Щоб дізнатися більше про продукти Bugcrowd, перейдіть сюди.

Команда Bugcrowd візьме участь в виставці Infosecurity Europe у ExCeL London з 20 по 22 червня! Якщо ви хочете зустрітися, щоб дізнатися, як платформа Bugcrowd може вирішити ваші завдання щодо кібербезпеки, перейдіть за посиланням тут. Ви також можете дізнатися більше про численні можливості спілкування з командою протягом усієї конференції за посиланням тут.


Новини IT » Software » Softprom підписав партнерську угоду з Bugcrowd, щоб демократизувати краудсорсингову кібербезпеку на нових ринках

Опубліковано


Останні новини IT: