«Київстар» та Міністерство культури і туризму України переймаються мобільною культурою

10 липня 2008 року національний мобільний оператор «Київстар» та Міністерство культури і туризму України оголосили про новий етап національної програми «Мобільна культура» та дали старт широкомасштабній соціальній рекламній кампанії «Громадські місця – територія мобільної культури».

Протягом липня та серпня в 23 містах України пройде соціальна рекламна кампанія, спрямована на те, щоб привернути увагу громадськості на необхідність дотримання правил користування мобільним телефоном у громадських місцях: театрах, кінотеатрах, транспорті. Мета цієї кампанії –  підвищити рівень мобільної культури в суспільстві. Реклама із закликом бути мобільно культурними буде розміщена в сітілайтах біля зупинок громадського транспорту, театрів та кінотеатрів.
Формування мобільної культури українського суспільства європейського рівня розвитку і є основним завданням, яке ставлять перед собою компанія «Київстар» та Міністерство культури і туризму України.

 

Міністр культури і туризму України Василь Вовкун:
«Пріоритетом нової культурної політики Міністерства культури і туризму України є формування цілісного культурно-інформаційного простору держави. Ми прагнемо соціального партнерства у формуванні високого рівня культури нашого суспільства. У досягненні суспільно-значимих завдань ми хочемо опиратись не лише на державний сектор, але також і на громадське середовище та національний бізнес. Ми підтримуємо соціальну програму «Київстар» – «Мобільна культура», оскільки вона сприятиме покращенню ділового та культурного спілкування українців».

 

Президент компанії «Київстар» Ігор Литовченко:
«Від того, що ми робимо сьогодні залежить те, яким буде наше майбутнє. Ми прагнемо зробити спілкування по мобільному телефону в нашому суспільстві цивілізованим і культурним. Відсьогодні мільйони людей в 23 містах України побачать соціальну рекламу «Громадські місця – територія мобільної культури». Я вдячний Міністерству культури і туризму за підтримку нашої ініціативи та переконаний, що спільними зусиллями нам вдасться зробити значний крок в популяризації норм етичного користування мобільним зв’язком серед українців».

Це цікаво:   Research breakthrough could enable future 6G communications networks

Новини IT » Технології » «Київстар» та Міністерство культури і туризму України переймаються мобільною культурою

Опубліковано


Останні новини IT: