Huawei представив стратегію розвитку штучного інтелекту нового покоління та нові ШІ-рішення

Huawei представив стратегію розвитку штучного інтелекту нового покоління та нові ШІ-рішення

На конференції Huawei Connect 2019 компанія Huawei представила стратегію розвитку інтелектуальних продуктів нового покоління та нові ШІ-продукти для підприємств. Серед цих рішень — трирівнева ШІ-архітектура, розроблена на базі продуктів серії Engine AI Turbo, автономна система контролю та керування мережами iMaster NCE, перша в галузі мережева ШІ-платформа iMaster NAIE, OceanStor Dorado нового покоління (інтелектуальна система зберігання даних класу All-Flash, розроблена на базі процесорів Kunpeng та Ascend), перше у галузі взаємопідключене інтелектуальне рішення для ЦОД Huawei OptiXtrans DC908 та низка інших продуктів.

Робота підприємств у всьому світі змінюється через збільшення кількості взаємопідключених та інтелектуальних технологій. Huawei впроваджує ШІ-можливості для ІКТ-продуктів. Компанія прагне зберегти провідні позиції на ринку інновацій, щоб допомогти клієнтам досягати успіхів у бізнесі та вирішувати питання, пов’язані з цифровою трансформацією.

Сун Фую (Sun Fuyou), віцепрезидент і технічний директор Huawei Enterprise Business Group, зазначив: «Стратегія розвитку продуктів нового покоління для підприємств від Huawei має назву «123456». Це означає, що ми прагнемо побудувати 1 інтелектуальний взаємопідключений світ; сфокусуватися на 2 сценаріях користування — кампусах та ЦОД; випустити 3 інтелектуальні серії продуктів OptiX Network; представити 4 інтелектуальні продукти для IP-мереж; використовувати 5G, Wi-Fi 6 та Huawei OceanStor Dorado V6, а також інші продукти та рішення Huawei».

Він додав: «Підрозділ Huawei Enterprise інтегрує ключові технології у різні продукти, наприклад, IP- та оптичні мережі, 5G та Wi-Fi 6, IP та системи зберігання даних, а також гнучкі й фіксовані програмно-конфігуровані мережі (SDN). Ми фокусуємося на створенні продуктів для кампусів та ЦОД і застосовуємо інтелектуальні можливості, щоб надати клієнтам конкурентні та розумні рішення нового покоління».

https://www-file.huawei.com/-/media/corporate/images/news4/2019/q3/19091801.jpg?la=en

Сун Фую, віцепрезидент і технічний директор Huawei Enterprise Business Group

Huawei випустив трирівневу ШІ-архітектуру для створення інтелектуальних IP-мереж в еру розвитку ШІ

Це цікаво:   Генеральний директор LG розпочав стратегічний візит до США для розвитку ініціатив зі штучного інтелекту

Huawei представив трирівневу ШІ-архітектуру для створення інтелектуальних IP-мереж, поєднавши інтелектуальне підключення, операції, обслуговування та навчання в еру розвитку ШІ. До архітектури входять продукти серії Engine AI Turbo, автономна система контролю та керування мережами iMaster NCE і перша в галузі мережева ШІ-платформа iMaster NAIE. Компанія застосувала ШІ-можливості на різних рівнях IP-мереж, покращивши їхні показники інтелектуальності та прискоривши розвиток мереж з функцією автономного керування.

Кевін Ху (Kevin Hu), президент підрозділу Huawei Data Communication Product Line, сказав: «Huawei продовжить покращувати свої продукти та рішення, використовуючи трирівневу ШІ-архітектуру для інтелектуальних IP-мереж, розроблену на базі серії продуктів Engine AI Turbo, iMaster NCE та iMaster NAIE. Ми прагнемо покращити рівень обслуговування наших клієнтів і партнерів у всьому світі та продовжимо розвивати інтелектуальні IP-мережі».

https://www-file.huawei.com/-/media/corporate/images/news4/2019/q3/19091803.jpg?la=en

Кевін Ху, президент підрозділу Huawei Data Communication Product Line

Huawei випустив OceanStor Dorado — інтелектуальну систему зберігання даних класу All-Flash нового покоління, розроблену на базі процесорів Kunpeng та Ascend

Інтелектуальна система зберігання даних Huawei OceanStor Dorado класу All-Flash нового покоління (серія OceanStor C) — це передова високошвидкісна платформа, розроблена на базі ШІ-процесорів Kunpeng 920 та Ascend 310. Вона забезпечує 20 млн операцій введення/виведення за секунду (IOPS) та скорочує час затримки до 0,1 мс. Повністю взаємопідключена та наднадійна архітектура SmartMatrix забезпечує стабільну роботу ключових бізнесів навіть у разі відмови контролера. Окрім того, рішення базується на можливостях машинного навчання ШІ-процесора Ascend 310, завдяки чому коефіцієнт читання кешу покращено на 50%. Застосування взаємопідключеної системи штучного інтелекту в хмарі забезпечує розумне керування повного циклу та покращує досвід користування системою зберігання даних. Це рішення для зберігання даних класу All-Flash, що є надшвидким, інтелектуальним, забезпечує високу продуктивність, надійність та автоматизоване керування.

Це цікаво:   Співпраця LG OLED та Шепард Фейрі переносить вуличне мистецтво в цифровий простір завдяки передовим технологіям

Петер Чжоу (Peter Zhou), віцепрезидент підрозділу Huawei IT Product Line та президент підрозділу Huawei Intelligent Data and Storage Domain, заявив: «Нові способи з’єднання та додатки прискорюють генерування даних і потоки в цифровій економіці. Зі стрімким розвитком передових технологій, таких як 5G, ШІ та «інтернет речей» (IoT), генеруються великі масиви даних і різні додатки. Таким чином, встановлюються високі стандарти та вимоги до обробки цих даних у режимі реального часу. Інфраструктури даних необхідно оновити для відповідності цим вимогам. Інтелектуальна система зберігання даних OceanStor Dorado класу All-Flash нового покоління є результатом багаторічного досвіду розробок Huawei у цій сфері. Вона допоможе клієнтам максимально ефективно обробляти дані».

П. Чжоу також анонсував випуск Flash Only Plus — універсальної схеми флеш-пам’яті, що зробить систему зберігання даних класу All-Flash доступнішою та зручнішою у користуванні.

https://www-file.huawei.com/-/media/corporate/images/news4/2019/q3/19091804.jpg?la=en

Петер Чжоу, віцепрезидент підрозділу Huawei IT Product Line та президент підрозділу Huawei Intelligent Data and Storage Domain

Huawei анонсував нову стратегію Intelligent OptiX Network для підприємств і представив нові продукти, зокрема OptiXtrans DC908 — перше у галузі інтелектуальне взаємопідключене рішення для ЦОД

Huawei анонсував стратегію Intelligent OptiX Network для підприємств та презентував три інноваційні продукти — OptiXtrans, OptiXaccess та OptiXstar. Вони призначені для повністю оптичних ЦОД, засобів передачі даних та кампусних мереж на базі оптичних технологій. Серед нових продуктів:

  • Перше у галузі інтелектуальне взаємопідключене рішення для ЦОД Huawei OptiXtrans DC908. Воно призначене для клієнтів глобальних ЦОД для забезпечення безперебійного підключення між ними. Цей продукт базується на спрощеній архітектурі та підтримує розгортання сервісів в один клік без виконання складних операцій. Час розгортання — усього 8 хвилин. Пропускна здатність на одному оптичному волокні становить 48Т, що дозволяє зменшити кількість оптоволоконних з’єднань на сайті на 90%. Мережами можна керувати за допомогою інтелектуальних засобів: спеціальних чипів та алгоритмів.
  • Перший інтелектуальний повністю оптичний пристрій передачі даних Huawei OptiXtrans E9600 для підприємств, що може широко застосовуватися у галузі. Рішення має важливе значення для соціально-економічного розвитку країн, а саме у сферах енергетики, транспорту, освіти та фінансів. Безпека на рівні галузі забезпечує високу надійність передачі даних на великі відстані.
  • Huawei OptiXaccess та OptiXstar — це серії продуктів для доступу до оптичних мереж та оптичних терміналів. Вони розроблені для підприємств, що прагнуть перетворити традиційні кампусні мережі за допомогою екологічного оптоволокна та покращити операційну ефективність підприємств.
Це цікаво:   Генератори датацентрів Tet відтепер працюватимуть на відновлюваному дизельному пальному

Річард Джин (Richard Jin), президент підрозділу Huawei Transmission & Access Product Line, зазначив: «Реструктуризація традиційних мереж — необхідність для підприємств, котрі знаходяться на етапі цифрової трансформації. Волокно-оптичні технології надають преваги щодо пропускної здатності, енергоспоживання та стабільної передачі даних. Тому все більша кількість галузей починає використовувати оптичні з’єднання для вирішення виробничих та операційних завдань. Це допомагає зменшити витрати на передачу даних у мережі, покращити операційну ефективність та бізнес-процеси. Huawei є лідером оптичної промисловості. Ми запускаємо стратегію Intelligent OptiX Network та три серії інноваційних продуктів OptiXs для підприємств. Це допоможе створити всеосяжне оптичне підключення для цифрової трансформації організацій».

https://www-file.huawei.com/-/media/corporate/images/news4/2019/q3/19091802.jpg?la=en

Річард Джин, президент підрозділу Huawei Transmission & Access Product Line

Huawei Connect ― щорічна конференція, організована компанією Huawei для глобальної індустрії ІКТ. Цьогоріч захід проходить у Шанхаї з 18 до 20 вересня. Конференція присвячена темі «Просунутого інтелекту» (Advance Intelligence). Її мета ― створити для клієнтів і партнерів відкриту та спільну платформу для дослідження нових можливостей інтелектуального майбутнього.


Новини IT » Технології » Huawei представив стратегію розвитку штучного інтелекту нового покоління та нові ШІ-рішення

Опубліковано


Останні новини IT: