Співпраця LG OLED та Шепард Фейрі переносить вуличне мистецтво в цифровий простір завдяки передовим технологіям

Співпраця LG OLED та Шепард Фейрі переносить вуличне мистецтво в цифровий простір завдяки передовим технологіям

Американський вуличний художник і громадський активіст Шепард Фейрі обирає LG OLED в якості цифрового полотна на виставці Frieze LA

На виставці Frieze Los Angeles 2024 LG OLED об’єднує зусилля з Шепардом Фейрі, відомим сучасним вуличним художником, громадським активістом і засновником вуличного одягу OBEY, щоб перенести вуличне мистецтво у сферу трансформаційного цифрового самовираження. LG OLED, неперевершене цифрове полотно, переплітається з фізичними роботами Шепарда та самим виставковим простором, щоб створити захоплюючі враження під час щорічного мистецького фестивалю в Лос-Анджелесі.

На  виставці під назвою «Мир і Справедливість» представлена добірка відомих робіт Шепарда Фейрі, відібраних вручну самим художником, які привертають увагу до деяких найбільш нагальних проблем, що стоять перед суспільством сьогодні. Фейрі стирає межу між традиційним і комерційним мистецтвом, використовуючи шрифти й образи для створення яскравих витворів мистецтва, які пропонують сміливі візуальні ефекти, що запам’ятовуються, і вдумливу соціальну критику. 

Незважаючи на те, що стріт-арт за своєю природою є формою мистецтва на відкритому повітрі, Шепард не боїться використовувати цифрове середовище, спритно поєднуючи фізичні та віртуальні елементи, щоб додати новий вимір до своєї художньої практики. Завдяки колекції «Мир і Справедливість» за підтримки LG OLED виставковий простір у Frieze Лос-Анджелес стає продовженням самобутнього мистецтва Шепарда, втілюючи його унікальне творче бачення в інноваційний та надзвичайно оригінальний спосіб.

Переосмислений для Frieze Лос-Анджелес, захоплюючий мурал художника «Пошкоджений неправильний шлях»  поєднує в собі кілька знакових творів з добре прийнятої персональної виставки художника «Пошкоджені» (2017). Розумне використання телевізорів LG OLED надає нової енергії, динамічності великому та складному твору.

Використовуючи детальність зображення, що стала можливою завдяки контролю на рівні пікселів LG OLED, Шепард підсилює вплив цього візуально вражаючого муралу, наповнюючи його «новизною», яка може здивувати тих, хто знайомий з роботою. Ексклюзивне дослідження цифрового мистецтва Шепарда та LG OLED також слугує майстер-класом гармонійного поєднання мистецтва та технологій. 

Це цікаво:   Телевізори LG OLED evo отримують екологічну сертифікацію четвертий рік поспіль

«Мистецтво — це набагато більше, ніж естетика! Воно має стимулювати до складних розмов, порушувати значущі теми та підштовхувати нас відчувати неприємні емоції», — сказав Шепард Фейрі. «Роботи, що увійшли до моєї співпраці з LG OLED, були обрані з урахуванням цих речей і для того, щоб продемонструвати аудиторії, що поєднання мистецтва та технологій може вивести художню практику та самовираження на нову та корисну територію».

«LG OLED з радістю об’єднується з Шепардом Фейрі, щоб розширити художні межі, залучити та надихнути відвідувачів у Frieze Лос-Анджелес», — зазначила Кейт О, віце-президент відділу бренд-комунікацій LG Home Entertainment Company. «Ми залишаємося непохитними у своїй відданості мистецтву та продовжуватимемо підтримувати художників, які поділяють нашу пристрасть до інновацій та створення позитивних змін».

LG OLED прагне познайомити більше людей із захоплюючим світом цифрового мистецтва, що постійно розвивається. Завдяки своїм ініціативам LG OLED ART, бренд LG OLED продовжує відзначати злиття мистецтва та технологій і спілкуватися з ентузіастами мистецтва з усього світу. 

Приєднуйтесь до подорожі LG OLED ART — відвідайте веб-сайт, щоб познайомитися з останніми творчими співпрацями бренду.


Новини IT » Технології » Співпраця LG OLED та Шепард Фейрі переносить вуличне мистецтво в цифровий простір завдяки передовим технологіям

Опубліковано


Останні новини IT: