Смартфон Huawei P smart 2021 з акумулятором 5 000 мА*год, швидкою зарядкою та бездротовими навушниками в подарунок уже в Україні

Смартфон Huawei P smart 2021 з акумулятором 5 000 мА*год, швидкою зарядкою та бездротовими навушниками в подарунок уже в Україні

Підрозділ Huawei Consumer Business Group (BG) офіційно запускає останнє доповнення до серії смартфонів Huawei P smart — новий Huawei P smart 2021. Покупці, які придбають смартфон з 9 до 18 жовтня, отримають бездротові навушники з активним шумозаглушенням Huawei Freebuds 3i.

Дизайн

Huawei P smart 2021 забезпечує чудовий досвід перегляду під час відтворення відео завдяки великому 6,67-дюймовому дисплею Full HD з роздільною здатністю 2400 x 1080. Для максимального захисту очей дисплей смартфона фільтрує синє світло за допомогою режиму Eye Comfort, сертифікованого TÜV Rheinland. Окрім того, бічна кнопка живлення зі сканером відбитків пальців дозволяє розблокувати смартфон швидше та безпечніше. Розблокуйте смартфон менш ніж за 0,3 с.

Батарея

Huawei P smart 2021 оснащено технологією швидкої зарядки Huawei SuperCharge потужністю 22,5 Вт. Вона забезпечує швидку підзарядку смартфона та дозволяє користувачам залишатися на зв’язку і зберігати продуктивність будь-коли. Після всього 10 хвилин підзарядки смартфон здатен пропрацювати до двох годин.

Завдяки акумулятору високої ємності 5 000 мА*год смартфон гарантує тривале користування, підтримуючи відтворення онлайн-відео протягом близько 35 годин.

Система з чотирьох камер зі штучним інтелектом 

Камера Huawei P smart 2021 дозволяє знімати фотографії високої чіткості завдяки основній камері 48 Мп та ½-дюймовому сенсору, які допомагають знизити рівень шуму та поліпшити якість зображення.

Huawei P smart 2021 також забезпечує можливості нічної фотозйомки завдяки високій світлочутливості та технології штучного інтелекту. Функція багатокадрового шумозаглушення дозволяє робити чіткі фотографії з меншим рівнем шуму навіть у дуже темних умовах.

Більше того, Huawei P smart 2021 має селфі-камеру 8 Мп з функцією б’ютифікації на основі штучного інтелекту. Це дає можливість знімати фото та одразу ділитися ними в соцмережах. Huawei P smart 2021 також оснащено ультраширококутним об’єктивом 120°. 

Це цікаво:   Класичний конденсаторний мікрофон M90 ProX від Beyerdynamic – абсолютна знахідка

Продуктивність

Щоб задовольнити потреби молодих користувачів соцмереж та дозволити їм зберігати найкращі моменти життя, Huawei P smart 2021 підтримує 128 ГБ внутрішньої пам’яті. Для тих, хто хоче жити на повну, доступне розширене сховище до 512 ГБ із зовнішньою картою пам’яті. Смартфон оснащений 8-ядерним чипсетом та останньою версією інтерфейсу користувача EMUI 10.1 на базі Android. 

У Huawei P smart 2021 попередньо встановлена AppGallery, офіційна платформа поширення додатків для пристроїв Huawei. Магазин пропонує 18 категорій додатків, котрі охоплюють усі потреби користувачів — від розваг до освіти та бізнесу. Важливо: для швидшого пошуку бажаного контенту та спрощеного завантаження додатків Huawei запустила пошуковик Petal Search. Новий інструмент пошуку на базі пошукової системи Petal — це один із трьох способів, за допомогою яких користувачі Huawei можуть знаходити та завантажувати додатки на свої пристрої HMS. Інші два — магазин AppGallery та додаток Phone Clone. І все це для того, щоб надавати користувачам інноваційні, різноманітні та безпечні можливості пошуку.

Ціна та доступність

Huawei P smart 2021 представлений у трьох привабливих кольорах — «Зеленому» (Crush Green), «Золотистому» (Blush Gold) та «Чорному» (Midnight Black). З 9 жовтня смартфон буде доступний в Україні за ціною 6 499 грн (128 ГБ). Окрім того, на перших покупців, які придбають смартфон з 9 до 18 жовтня, чекає подарунок — бездротові навушники з активним шумозаглушенням Huawei Freebuds 3i.


Новини IT » Технології » Смартфон Huawei P smart 2021 з акумулятором 5 000 мА*год, швидкою зарядкою та бездротовими навушниками в подарунок уже в Україні

Опубліковано


Останні новини IT: